Home » Nieuws » Lokaal » Ambacht Optiek is een feit!

Ambacht Optiek is een feit!

Ambacht Optiek is een feit!

Dezelfde gezichten, dezelfde service, alleen een nieuwe naam

H.I.Ambacht – Vorig jaar maakten we al melding van de voorgenomen naamswijziging van de optiekwinkel aan het Louwersplein. Het was voor Barry Reijnen en Hans Kuipers dan ook een bijzonder moment toen, nog net voor de kerst, de nieuwe naam op het pand verscheen.

“Nadat ik in augustus 2015 de winkel had overgenomen van Rob Boon was het tijd voor een eigen identiteit. De naam Ambacht Optiek geeft ons deze mogelijkheid”, vertelt eigenaar Barry Reijnen. “We vinden het belangrijk om het lokale raakvlak te benadrukken en daarnaast verwijst ‘Ambacht’ ook naar het ambachtelijke vakwerk dat we als opticien aan onze klanten leveren. Brillen kun je tegenwoordig op bijna elke straathoek kopen, maar uitgebreide kennis en ervaring niet.”

Die eigen identiteit van Ambacht Optiek kenmerkt zich ook door het eigentijdse en niet-alledaagse assortiment brilmonturen. Naast monturen van bekende merken als Ray-Ban, Jaguar en Esprit, vind je in de winkel ook monturen van hout, 3d geprint polyamide en titanium. Erg bijzonder zijn de monturen van ‘Vinylize’, gemaakt van originele LP’s en acetaat.

Specialist in brillen voor autorijden en led-schermen
Ambacht Optiek is tevens dealer van Zeiss DriveSafe en Hoya BlueControl brillenglazen. Zeiss DriveSafe biedt minder schittering door tegenliggers of straatverlichting en zorgt in het donker dus voor een beter zicht. De BlueControl-coating op de glazen van Hoya zorgt ervoor dat het licht van beeldschermen of led panelen wordt geneutraliseerd, wat vermoeidheid en overbelasting van de ogen voorkomt.

Speciaal voor contactlensdragers met droge, vermoeide ogen
Ruim 80% van de bevolking brengt méér dan 2 uur per dag door achter een digitaal scherm wat vaak leidt tot ‘Digital Eye Fatigue’, oftewel droge, vermoeide maar ook regelmatig rode ogen. ‘Biofinity Energys’ van Coopervision is een nieuw type contactlens dat kan helpen om van deze vervelende klachten af te komen.

Omdat ieder paar ogen uniek is, raden we wel aan om een afspraak te plannen zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Als extraatje krijg je het eerste paar lenzen gratis en betaal je geen extra aanpaskosten!

Ambacht Optiek
Avelingen 22
3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 078 – 68 16 766
facebook.com/AmbachtOptiek

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.