Home » Nieuws » Lokaal » Avondvierdaagse 2017 Hendrik-Ido-Ambacht geslaagd wandelfeest

Avondvierdaagse 2017 Hendrik-Ido-Ambacht geslaagd wandelfeest

Avondvierdaagse 2017 Hendrik-Ido-Ambacht geslaagd wandelfeest
Fotografie: Jan O'teur

H.I.Ambacht – De avondwandel4daagse in Hendrik-Ido-Ambacht met dit jaar zo’n 550 deelnemers mag volgens de organisatie zeker als geslaagd worden beschouwd. Onder prima weersomstandigheden werd de vierdaagse zonder problemen door iedereen uitgelopen. Dit was zeker ook te danken aan de uitstekende begeleiding van het team toezichthouders, dat voor de veiligheid van de deelnemers borg stond.

Burgemeester Jan Heijkoop pleitte vorig jaar voor een grotere deelname van het aantal schoolgaande kinderen. Dat dit niet perse van de scholen hoeft uit te gaan werd toen aangetoond door “De Vrienden van de Wijngaard”, een enthousiaste groep ouders, die het leuk vinden om samen met de kinderen van deze school aan dit jaarlijkse wandelfeest deel te nemen. Nu, de wens van de burgemeester is dit jaar al in vervulling gegaan. Natuurlijk waren “De Vrienden van de Wijngaard” weer in grote getale opgekomen, maar ook de Vrienden van de Meander, De Bron, de Tweestroom en de Waterlelie waren dit jaar van de partij. Van de verenigingen zagen wij enthousiaste delegaties van de korfbalvereniging DVS’69, de Reddingsbrigade en de zangertjes van Zinge voorbijkomen.

De lopers werden dit jaar ‘als vanouds’ binnengehaald door het muziekkorps van Sandido, dat voor deze gelegenheid een aantal oud-leden van Sandido had ‘opgetrommeld’, terwijl het defilee traditioneel werd afgenomen door burgemeester Jan Heijkoop, die hierbij namens de gemeente aan alle kinderen een kleurig veiligheidsarmbandje uitdeelde. Na de uitreiking van de medailles werden de winnaars van de verkleeddag door 4daagsespeaker Nico Kars van een presentje voorzien.

De organisatie van de Avondwandel4daagse liet ons weten open te staan voor adviezen en suggesties om de Avond4daagse nog leuker te maken. Heeft u een leuk idee, laat het weten aan Alice van Toorn via telefoonnummer: 06 –51170365.

Meer foto’s van de Avondvierdaagse in Hendrik-Ido-Ambacht bekijk je op onze Facebookpagina Weekblad De Brug

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.