Home » Nieuws » Lokaal » Bedrijf in beeld: Sensor Bedrijfsdiensten

Bedrijf in beeld: Sensor Bedrijfsdiensten

Bedrijf in beeld: Sensor Bedrijfsdiensten

Schoonmaakwerk is mensenwerk

H.I.Ambacht – Hoe schoon is jouw pand? Een verzorgd bedrijfsgebouw draagt bij aan een representatieve uitstraling en zorgt ervoor dat het personeel zich in een prettige werkomgeving bevindt. Sensor Bedrijfsdiensten is een facilitair dienstverlenende partner voor de business-to-business-branche. Het in Hendrik Ido Ambacht gevestigde bedrijf is reeds vijftien jaar specialist op het gebied van schoonmaken, glazenwassen en vloeronderhoud.

“We zijn actief in uiteenlopende sectoren; van zakelijke dienstverlening tot zorg & welzijn. Van farmaceutische- tot de voedingsmiddelenindustrie en van woningcorporaties tot retail”, vertelt Joyce de Jong, directeur van Sensor Bedrijfsdiensten. “We werken in een uitgestrekt gebied van Leiden tot regio Eindhoven”. Het bedrijf is sinds 2008 gevestigd aan het Noordeinde.

“Juist in de Drechtsteden groeit onze klantenkring op dit moment”, vervolgt Joyce. “We merken dat de vraag naar facilitair onderhoud aan bedrijfsgebouwen in de loop der jaren is toegenomen. Er zijn bijvoorbeeld bedrijven waar we in eerste instantie alleen kwamen voor regulier schoonmaakonderhoud en periodiek vloeronderhoud, en vervolgens kregen we ook de vraag of we konden voorzien in klein onderhoud en glazenwassen”.

“Medewerkers op de vloer zijn de kracht van ons bedrijf”

Sensor Bedrijfsdiensten biedt een aanpak waarbij tal van services op elkaar zijn afgestemd. Alle dienstverlening die nauw verwant is aan schoonmaakwerkzaamheden kan door Sensor worden verzorgd. “Onze aanpak maakt ons onderscheidend en is als ‘Rotterdams’ te omschrijven; niet praten maar poetsen en afspraak is afspraak. We passen onze manier van werken aan op de specifieke klantbehoeften. Voor onze medewerkers geldt dat voor iedere schoonmaakklus een andere aanpak van toepassing is. Daarbij zorgen we dat de juiste persoon wordt gekoppeld aan een klus én klant. Schoonmaken is een vak.”

Compleet pakket van facilitaire diensten
Het bedrijf heeft op dit moment een kleine 250 schoonmaakmedewerkers in dienst. Een belangrijk uitgangspunt voor Joyce is dat medewerkers zich thuis voelen bij Sensor Bedrijfsdiensten: “Schoonmaakwerk is mensenwerk. Als dienstverlenend bedrijf heb je betrokken enthousiaste medewerkers én klanten nodig. Voor elke medewerker zijn vakopleidingen beschikbaar. De medewerkers op de vloer zijn de kracht van ons bedrijf”. Deze mentaliteit zou weleens één van de succesfactoren kunnen zijn voor de autonome en stabiele groei van het bedrijf. Zo werd het complete pakket van facilitaire diensten ruim tien jaar geleden uitgebreid met een afdeling klein technisch onderhoud voor kleine reparaties en verbouwingen, vervangen van lampen en interne verhuizingen.

Preventie en ongediertebestrijding
Daarnaast werd het dienstenpakket ook verbreed met een separate afdeling ongediertebestrijding. In de media werd onlangs aangekondigd dat er deze zomer mogelijk veel overlast van wespen kan ontstaan. In het hele land worden ongewoon veel koninginnen waargenomen en in elke provincie worden nu al vier tot zes keer meer wespen gezien dan gemiddeld. Ongediertebestrijding bestaat niet alleen uit plaagdierbeheersingsmaatregelen, maar ook uit het structureel kijken naar punten die bij kunnen dragen aan het voorkomen van plaagdieren. Zo zijn spinnen een beschermd diersoort maar biedt Sensor Bedrijfsdiensten een verantwoorde aanpak ter verdrijving. De ongediertespecialisten van Sensor Bedrijfsdiensten kunnen aangeven wat kan bijdragen aan een ongediertevrije omgeving. Indien nodig neemt Sensor ook de bestrijding voor hun rekening.

Glas- en gevelonderhoud
De meest recente uitbreiding van het schoonmaakbedrijf is een zelfstandige afdeling glasbewassing. Inmiddels zijn er vier vaste glazenwassers in dienst en de komende periode zal dit aantal verdubbelen. Het unieke is dat maar weinig schoonmaakbedrijven eigen glazenwassers in dienst hebben, want vaak wordt dit werk uitbesteed aan een externe partij. Hierdoor is het voor ons mogelijk om snel te handelen, zodat de klant op zeer korte termijn weer is voorzien van schone ramen en gevels. Daarnaast zijn al onze glazenwassers in het bezit van veiligheidscertificaten en vakopleidingen waardoor werken op hoogte in alle denkbare situaties verantwoordt is. Wij kunnen naast traditionele glasbewassing met ladders of gevelinstallaties, hoogwerkers inzetten of gebruik maken van ons eigen telewassysteem.

“Met ons totaalconcept leveren wij flexibel maatwerk en bewegen we graag mee met de omgeving van onze opdrachtgevers”, legt Joyce uit. “Je kunt rekenen op zelfstandige en trotse medewerkers. Vijftien jaar geleden hebben mijn ouders dit bedrijf opgericht waarna ik snel na de opstart ook voelde dat dit mijn passie is. Vanaf dat moment hebben wij het bedrijf met plezier opgebouwd. Sinds een aantal jaar is het stokje volledig overgedragen en kan ik ons familiebedrijf op een prachtige manier verder uitbouwen. Wij zijn op een no-nonsense manier gestart en die kernwaarden zetten we voort. Daardoor kunnen we tot op de dag van vandaag groeien met geweldige klanten en medewerkers. Het ontzorgen van opdrachtgevers doen we met veel vakmanschap en toewijding.”


Noordeinde 118-A
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
T. 078-68 196 45
W. www.sensorbedrijfsdiensten.nl
E. info@sensorbedrijfsdiensten.nl

Bij Sensor Bedrijfsdiensten kunt u terecht voor:
– Schoonmaakonderhoud
– Glasbewassing en gevelreiniging
– Vloeronderhoud- en advies
– Ontruimingen
– Dieptereiniging van keukens en sanitaire groepen
– Ongediertepreventie en -bestrijding
– Sanitaire hygiëne
– Klein technisch onderhoud

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.