Home » Nieuws » Lokaal » Brilmode Rob Boon wordt ‘Ambacht Optiek’

Brilmode Rob Boon wordt ‘Ambacht Optiek’

Brilmode Rob Boon wordt ‘Ambacht Optiek’

H.I.Ambacht – Per 1 januari 2017 gaat Brilmode Rob Boon verder als ‘Ambacht Optiek’. Barry Reijnen en Hans Kuipers blijven wel de vertrouwde gezichten van de opticien aan het Louwersplein in Hendrik-Ido-Ambacht, maar werken vanaf dan onder een andere naam.

“De naam Ambacht Optiek geeft ons de mogelijkheid om meer van onze eigen identiteit te laten zien”, vertelt eigenaar Barry Reijnen. “We vinden het belangrijk om het lokale raakvlak te benadrukken en daarnaast verwijst ‘Ambacht’ ook naar het ambachtelijke vakwerk dat we als opticien aan onze klanten leveren. Brillen kun je tegenwoordig op bijna elke straathoek kopen, maar uitgebreide kennis en ervaring niet.”

Die eigen identiteit van Ambacht Optiek kenmerkt zich onder andere door het eigentijdse en niet-alledaagse brillenassortiment. Naast het aanbod brillen van bekende merken als Ray-Ban en Esprit, vind je in de winkel ook monturen van hout, 3d geprint polyamide en titanium. Erg bijzonder zijn de monturen van ‘Vinylize’, gemaakt van originele LP’s en acetaat.

Specialist in brillen voor autorijden en led-schermen
Ambacht Optiek is tevens dealer van Zeiss DriveSafe en Hoya BlueControl brillenglazen. Zeiss DriveSafe biedt minder schittering door tegenliggers of straatverlichting en zorgt in het donker dus voor een beter zicht. De BlueControl-coating op de glazen van Hoya zorgt ervoor dat het licht van beeldschermen of led panelen wordt geneutraliseerd, wat vermoeidheid en overbelasting van de ogen voorkomt.

Uitverkoop
Tot het einde van dit jaar geven wij 50% korting op geselecteerde monturen en kost een complete bril uit de Ray-Ban collectie slechts €199,00! Kom daarom snel langs bij Ambacht Optiek in winkelcentrum Louwersplein voor een eigenwijze, eigentijdse of karakteristieke bril op maat! Ambacht Optiek blijft ook het vertrouwde adres voor hoorapparatuur en alle soorten contactlenzen.

Ambacht Optiek
Avelingen 22
3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 078 – 68 16 766
facebook.com/AmbachtOptiek

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.