Home » Nieuws » Lokaal » Drukke inloopbijeenkomst De Schoof

Drukke inloopbijeenkomst De Schoof

Drukke inloopbijeenkomst De Schoof

H.I.Ambacht – Zo’n 150 mensen kwamen gisteren op de inloopbijeenkomst over het bestemmingsplan van De Schoof. Collega’s stonden tussen 16.00 uur en 20.00 uur in de hal van de Willem de Zwijgerschool klaar om al hun vragen over het bestemmingsplan te beantwoorden. Het leidde tot interessante gesprekken en discussies.

Reageren?
Alle informatie over het voorontwerpbestemmingsplan staat op de speciale pagina over De Schoof: www.h-i-ambacht.nl/deschoof. We hopen dat iedereen die een reactie wil geven op het plan dit via de officiële weg doet. De reactietermijn sluit op woensdag 12 juli en tot die tijd kunt u op twee manieren reageren:

U stuurt uw schriftelijke reactie naar: het college van burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht, Postbus 34, 3340 AA te Hendrik-Ido-Ambacht, of

U stuurt uw digitale reactie per email aan: gemeente@h-i-ambacht.nl. Vermeld u dan in de onderwerpregel ‘Voorontwerpbestemmingsplan De Schoof’?

Informatie
Wilt u de informatie die wij tijdens de inloopbijeenkomst lieten zien eens (terug)zien? Dat kan!

PDF-bestandOverzicht: zo verloopt de procedure van een bestemmingsplan (1076 kB)

PDF-bestandOverzicht: deze fase is afgerond, in deze fase zitten we nu, en deze fase komt nog (403 kB)

PDF-bestandOverzicht: onderbouwing van het bestemmingsplan (109 kB)

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.