Home » Nieuws » Lokaal » Een Ferrari, Lamborgini, Porche en Maserati in Zwijndrecht

Een Ferrari, Lamborgini, Porche en Maserati in Zwijndrecht

Een Ferrari, Lamborgini, Porche en Maserati in Zwijndrecht

Vindt je het leuk om op 2e Pinksterdag 28 mei a.s. Gratis in Zwijndrecht een super coole auto zoals een Ferrari, Lamborgini, Porche of een Maserati te zien? Je krijgt niet elke dag de kans om een Ferrari of een andere exotische auto te fotograferen, maar ONE4KIDS organiseert in samenwerking met Brasserie ONE te Zwijndrecht op 2de pinksterdag een exclusieve toerrit door de Hoeksewaard met de nodige coole super sportauto’s.zoals Ferrrai’s, Lamborgini’s. Porche’s, Masarati’s en Austin Martin’s en nog vele andere brute en vooral super sportscars.

Op deze dag zijn het de patiëntjes van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis welke door de stichting ´vrienden van Sophia´ zijn geselecteerd, de gelukkige passagiers die gratis mogen meerijden in deze auto’s. Net als met het gratis Diner voor de Voedselbank Drechtsteden op 21 maart j.l. is ook dit weer een initiatief van Brasserie ONE om meer aandacht te vragen, voor de mensen welke op een andere wijze een steuntje in de rug nodig hebben!.

Vanaf ongeveer 12:30 zijn deze super bolides voor een ieder (gratis) te zien op het parkeerterrein het “ Wagenveld “ gelegen bij het Winkelcentrum De Passage in Zwijndrecht, alwaar de patiëntjes en de rijders die middag een gratis lunch door de organisator Brasserie ONE van al dit brute PK geweld krijgen aangeboden,

Vergeet vooral je fotocamera niet en wees er vooral vroeg bij want vanaf 13:00 rijden deze exclusieve sportcars met hun rijders en kinderen al weer weg om vervolgens ergens in de Alblasserwaard weer op te duiken. Zie voor verdere info: www.one4kids.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.