Home » Nieuws » Lokaal » Fancy Fair obs De Waterlelie wederom groot succes

Fancy Fair obs De Waterlelie wederom groot succes

Fancy Fair obs De Waterlelie wederom groot succes

Wat een succes was het afgelopen vrijdag. In alle opzichten was de Fancy Fair met als thema Dieren een geslaagd feest. Zowel de activiteitencommissie, de leerkrachten als de overige vrijwilligers hebben zich fantastisch ingezet en dat was te zien tijdens het feest. ’s Morgens vroeg werd al begonnen met alle voorbereidingen. De hal en lokalen waren versierd met allerlei (zelfgemaakte) attributen: posters, borden, tekeningen en nog veel meer. Er waren mooie prijzen en leuke spelletjes voor de kinderen. Veel van de prijzen waren geschonken door sponsoren. Om 17.00 uur was het dringen geblazen om als eerste binnen te komen. De activiteiten waren druk bezocht. Vooral het schminken en de fotoshoot waren erg populair. Buiten was de smikkelhoek met hamburgers, pannenkoeken en broodje knakworst erg in trek.
Terwijl de kinderen in de lokalen spelletjes aan het spelen waren konden de ouders in de hal van de school meedoen met het Rad van Avontuur. Tussen het draaien door werd live muziek verzorgd door de band “Friends in Music”. Aan het einde van de middag kwam showband Jong-Holland voor ons optreden op het schoolplein. Om 21.00 uur was de afsluiting.

Uit de reacties van ouders en leerlingen kunnen we opmaken dat het een geslaagd feest is geweest. De opbrengst draagt daar zeker ook een steentje aan bij, € 9.500,-. De helft zal aan het goede doel “Make a Wish” gedoneerd worden. De rest van de opbrengst zal besteed worden aan leuke en leerzame dingen voor de school. Iedereen die op een geweldige manier heeft meegewerkt, hartelijk bedankt!

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.