Home » Nieuws » Lokaal » Het Badhuis opent opnieuw haar deuren

Het Badhuis opent opnieuw haar deuren

Het Badhuis opent opnieuw haar deuren

Op dinsdag 5 maart opent wethouder wijkontwikkeling Elbert Vissers om 16:00 uur de deuren van Het Badhuis in Zwijndrecht. Het project ‘Het Badhuis’ is een initiatief van de Oude Kerk. In het badhuis is iedereen uit de buurt welkom. Van jong tot oud, voor iedereen is er een leuke activiteit.

Activiteiten
Elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is er voor alle leeftijden ’t Koffiehuys, waar men gezellig koffie en thee met elkaar kan drinken. Op dinsdagochtend zal er voor de ouderen een crea- ochtend plaatsvinden. Speciaal voor de kinderen is er elke woensdagmiddag een kinderclub waarbij kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar een gezellige middag met elkaar beleven. Naast deze activiteiten biedt Het Badhuis ook huiswerkbegeleiding aan. Op deze manier kunnen tieners een steuntje in de rug krijgen bij het maken van hun huiswerk. In het badhuis zal ook informatie te vinden zijn over Vivera (levensbestendig wonen).

Gezamenlijk project
Het Badhuis is een gezamenlijk project van de gemeente Zwijndrecht, Wijkplatform Centrum, SWOZ en de Oude Kerk. Het Badhuis streeft ernaar om op resterende dagen van de week ook geopend te zijn. Ideeën voor activiteiten zijn vanuit de buurt hiervoor van harte welkom.

Tegoedbonnen
Om de opening van Het Badhuis te vieren krijgen de buurtbewoners tegoedbonnen voor en kopje koffie of thee of voor deelname aan een activiteit in de maand maart. Zo kunnen kinderen gratis naar de kinderclub. Alle buurt bewoners worden uitgenodigd via een huis aan huis verspreide folder.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.