Home » Nieuws » Lokaal » Jaarlijkse barbecue gemeente en VAO

Jaarlijkse barbecue gemeente en VAO

Jaarlijkse barbecue gemeente en VAO
Fotografie: Cees van Meerten/FotoExpressie

H.I.Ambacht – Op dinsdag 27 juni 2017 heeft de jaarlijkse barbecue op het gemeentehuis voor ondernemers en detailhandelaars in Hendrik-Ido-Ambacht plaatsgevonden. Dit is een initiatief van de gemeente en de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO). Er kan worden teruggekeken op een geslaagde BBQ met een indrukwekkende opkomst.

Vele ondernemers, waaronder leden van de VAO, zijn samengekomen om onder het genoegen van smakelijke vers bereide barbecuegerechten van eigen Ambachtse leveranciers met elkaar te netwerken. Ook de gemeente (wethouders en raadsleden) was goed vertegenwoordigd.

Burgemeester Jan Heijkoop sprak lovende woorden over de prestaties van Ambachtse ondernemers ten opzichte van andere regio’s en wenste een ieder ook individueel succes. Wethouder André Flach is trots op de innovatieve ontwikkelingen binnen onze gemeente en de samenwerking tussen betrokken bedrijven. Dit leidt er zelfs toe dat ondernemers vanuit het buitenland belangstelling tonen zich in Hendrik-ido-Ambacht te gaan vestigen. 

Het VAO bestuur heeft regelmatig overleg met de gemeente om de belangen van de VAO leden te behartigen. Zij maken het voor de leden ook mogelijk om contact te leggen met het college van burgemeester en wethouders, met directeuren van grote en kleine bedrijven en startende ondernemers. Daarnaast worden de regionale bijeenkomsten bezocht door bestuursleden; zo wordt kennis over en ontwikkelingen in de regio met de leden gedeeld.
 
Tijdens deze bijeenkomst heeft Gert de Jong, voorzitter van de VAO, de vernieuwde website gelanceerd. De website is in een nieuwe jas gestoken voor leden, potentiele leden, belangstellenden en samenwerkingspartners. Veel VAO-leden beschikken over kennis en kunde waarin andere leden geïnteresseerd zijn. Beide partijen kunnen voordeel hebben aan overdracht hiervan. Om een brug te slaan, het vergroten en versterken van het ondernemersnetwerk organiseert de VAO verschillende bijeenkomsten.
 
Nog geen lid van de VAO en wilt u ook eens een avond bezoeken? Stuur dan een e-mail naar info@vaonet.nl en het bestuur neemt contact met u op. Neem ook een kijkje op onze vernieuwde website: www.vaonet.nl waar ook een mooi fotoverslag van de barbecue te vinden is.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.