Home » Nieuws » Lokaal » Kaartverkoop Speelfabriek van start!

Kaartverkoop Speelfabriek van start!

Kaartverkoop Speelfabriek van start!

Het bestuur van stichting Vrij spel is de afgelopen maanden hard bezig geweest met de voorbereidingen voor het kindervakantiewerk 2012 in Hendrik-Ido-Ambacht. Het evenement Speelfabriek voor kinderen van 5 t/m 13 jaar begint op maandag 9 juli. De komende weken ontvangen alle kinderen, die in H.I.Ambacht op school zitten een programmaboekje met daarin het gehele programma voor deze zomervakantie. Daarnaast worden flyers verspreid, waarop ook het programma staat o.a. via bibliotheken en winkels.

De stichting heeft heel veel nieuw materiaal gekocht. Er is bijvoorbeeld een nieuw opblaasbaar klimtoestel en een levend tafelvoetbalspel aangeschaft. Heel blij is de stichting met de deelname door diverse hulpdiensten aan het programma. Speciaal is 10 juli, de dag die in het teken zal staan van ballonnen. Kortom alle reden om nieuwsgierig te zijn naar het programma, dat natuurlijk al online staat op www.speelfabriek.tk.

Vanaf heden is ook de verkoop van weekkaarten voor de Speelfabriek van start gegaan. Weekkaarten voor meerdere weken zijn alleen in de voorverkoop te krijgen. Wie een weekkaart koopt maakt daarnaast kans op een prijs. Iedere week worden 10 kadobonnen verloot onder de kinderen die een weekkaart kopen. Palm Party House en de Theetuin Rijsoord stellen deze bonnen beschikbaar. Iedere bon is steeds voor 6 personen voor gratis bowlen of midgetgolven. Per gezin wordt maximaal 1 bon verstrekt. Uitreiking van de bonnen vindt plaats in de Speelfabriek aan het eind van iedere week. Via www.speelfabriek.tk bestelt u de weekkaarten tot 1 uiterlijk 1 juli daarna kunnen weekkaarten alleen nog aan de kassa gekocht worden. Ook is het al mogelijk om in te schrijven voor het kinderkamp in de laatste week van de zomervakantie.

Al 30 personen hebben zich ondertussen opgegeven als medewerker en komen minimaal 1 week helpen in de Speelfabriek of tijdens kamp. Toch heeft de stichting nog altijd medewerkers nodig. Alleen voor de eerste week en het kamp zijn er al voldoende medewerkers. Om de activiteiten veilig uit te kunnen voeren staat er ook dit jaar weer ruim 100 meter bouwhekwerk rond het buitenterrein. Vaders en sterke broers die de stichting even een handje willen helpen zouden zeer welkom zijn. Natuurlijk stelt de stichting hier een leuke vergoeding tegenover. Wie wil komen helpen sjouwen op zaterdag 7 juli kan mailen naar medewerker@stichtingvrijspel.nl.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.