Home » Nieuws » Lokaal » KIDS In Beweging Tegen Kanker

KIDS In Beweging Tegen Kanker

KIDS In Beweging Tegen Kanker

In de Ridderhal in Hendrik-Ido-Ambacht is er zaterdag 30 maart aanstaande een leuk, sportief en interactief programma samengesteld voor jeugd van verschillende leeftijden. De volledige opbrengst hiervan gaat naar de strijd tegen kanker. Tijdens “Kids In Beweging Tegen Kanker” kun je dansen, gamen en heel veel andere sportieve spellen doen en zo jouw bijdrage aan dit goede doel leveren!

In een echte showarena zal Stephanie Willemsen (bekend van So You Think You Can Dance 2010) van Steph’s Dance Training (SDT) vier dansworkshops voor verschillende leeftijden geven op het gebied van hiphop en streetdance. Ook zullen de leerlingen van SDT een spetterend dansoptreden verzorgen tijdens de afsluiting van het gehele evenement.

Een deel van de sporthal wordt ingericht als een zogenaamd ‘Active Gaming Area’ verzorgd door Maurits Mosmans van Macau Sports. Zo kun je in groepsverband meedoen met de interactieve Dance Experience, een verrassend leuk computergestuurd dansspel. Daarnaast zorgt Macau Sports voor een groot aantal X-Box Kinect game stations om leuke spellen op te kunnen spelen.

In een ander deel van de Ridderhal zal ’s ochtends door HI5Ambacht een uitgebreid sport- en spelcircuit verzorgd worden. Je doorloopt dit circuit aan de hand van een strippenkaart en maakt zo van alles mee. ’s Middags zal Erna Middendorp van Er-Relaxsport het altijd leuke en actieve Apenkooien en het James Bond spel organiseren.

Ben je minder sportief, of houd je niet van dansen of gamen? Dan staan er op het buitenterrein een aantal snelle auto’s klaar waar je een ritje in kunt maken. Altijd al in een Ferrari willen rijden of wil je met je eigen ogen zien hoe een Porsche GT3 er van binnen uitziet? Kom dan naar het buitenterrein van de Ridderhal. Dit is je kans om een ritje te maken in je droomauto.

Voor de dansworkshops en de Dance Experience kun je je vooraf al inschrijven via www.ibtk.nl. Natuurlijk kun je ook op 30 maart a.s. gewoon binnenlopen en deelnemen. Voor alle activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Deze gaat voor 100% naar de kankerbestrijding via het In Beweging Tegen Kanker-fietsteam dat in juni meedoet aan Alpe d’HuZes. Kijk snel op www.ibtk.nl voor meer informatie over het totale IBTK-evenement. We hopen iedereen te zien op 30 maart in de Ridderhal. Samen komen we in beweging tegen kanker!

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.