Home » Nieuws » Lokaal » Het nieuwe Borghave feestelijk geopend

Het nieuwe Borghave feestelijk geopend

Het nieuwe Borghave feestelijk geopend

Zwijndrecht – Vandaag wordt het gerenoveerde Borghave in Zwijndrecht feestelijk geopend. Na anderhalf jaar werk is het complex gereed en genieten alle bewoners van hun vernieuwde appartement. De renovatie is uitgevoerd door aannemer Vastbouw uit Rijssen. De vaste hovenier van Cedrah, Verheij Integrale Groenzorg, heeft na de renovatie de tuin opnieuw aangelegd.

De openingshandeling wordt gedaan door mevrouw Boender, 87 jaar en bewoonster van Borghave. Ze is erg tevreden over haar gerenoveerde appartement: “Ik ben enorm blij met mijn appartement en ik heb geen moment spijt gehad om in Borghave te gaan wonen. Het appartement heeft een grote slaapkamer en badkamer, is licht en beschikt over een ruim balkon.”

Zelfstandig thuis wonen
Na de renovatie voldoet het complex aan de hedendaagse eisen van comfort, energiezuinigheid en rolstoeltoegankelijkheid. Alle appartementen zijn volledig zelfvoorzienend en levensloopbestendig, waardoor bewoners zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen. Bewoners kunnen gebruik maken van de voorzieningen in woonzorgcentrum Nebo, via een alarminstallatie kunnen zij hulp oproepen en als er in de toekomst zorg nodig is, is die ook beschikbaar vanuit Nebo.

Breed aanbod
Cedrah biedt op deze locatie koop- en huurappartementen, diensten zoals huishoudelijke ondersteuning en maaltijden, en verschillende vormen van zorg; van thuiszorg en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg. Carien van den Berg, locatiemanager van Nebo: “Ik ben blij met de oplevering van Borghave. Nebo biedt nu een heel breed aanbod van wonen, zorg en diensten op één locatie. Ik zie daar een grote meerwaarde in.”

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.