Home » Nieuws » Lokaal » De nieuwe gezichten van Slagerij Gelderblom in Hoogambacht

De nieuwe gezichten van Slagerij Gelderblom in Hoogambacht

De nieuwe gezichten van Slagerij Gelderblom in Hoogambacht

Hendrik-Ido-Ambacht – Eerder dit jaar werd slagerij Gelderblom in winkelcentrum Hoogambacht overgenomen door Dominique Melis en Arie de Roode. Melis was eerder de eigenaar van Gelderblom aan het Vlietplein in Ridderkerk, die destijds in de Nederlandse top 10 van slagerijen stond.

Slagerij Gelderblom had in 2015 een moeilijke start in het Ambachtse winkelcentrum, maar Melis en de Roode zagen voldoende potentieel om de winkel afgelopen zomer nieuw leven in te blazen: “We bevinden ons in een mooie gemeente en een modern winkelcentrum”, vertellen ze. “We zien het als een kans om iets moois neer te zetten en van de winkel weer een succes te maken. Het kriebelt.”

Op dit moment heeft De Roode ook een goedlopende winkel in Gorinchem en leidt zijn compagnon Melis een winkel in Rotterdam Hillegersberg en de Dordtse wijk Sterrenburg. De winkel in Hillegersberg is vorig jaar uitgeroepen tot de beste slagerij van Rotterdam en tweede van Nederland.

Het is volgens de compagnons geen toeval dat de winkels iedere keer in de prijzen vallen: “We streven ernaar om alleen maar goede spullen te verkopen. We hebben onze eigen runderen op de Veluwe lopen, in de vitrines vind je vers Hollands lamsvlees, scharrel rose kalfsvlees en we hebben tevens een eigen worstmakerij.”

Melis en De Roode kennen elkaar al een paar jaar en hadden de wens om samen ook nog eens een keer iets op poten te zetten. Die kans bood zich dit jaar aan en daarnaast komt Melis binnenkort bijna ‘om de hoek’ van de winkel te wonen. De compagnons boekten de afgelopen jaren veel succes op het gebied van hun barbecue-, catering en partyservice, en hopen van hun nieuwe winkel in Hoogambacht ook een succes te kunnen maken.

Als oude bekende maakt ook Kees Joost Verhoeven deel uit van het team van Gelderblom in Hendrik-Ido-Ambacht. Zijn roots liggen in Hendrik-Ido-Ambacht en hij is volgens de compagnons een perfecte slager om met klanten om te gaan. Hij is creatief, heeft veel ervaring met barbecue, rookkasten, bereidingen en is het vrolijke gezicht in de winkel. “We vinden het ontzettend leuk om in Ambacht en slagerij te runnen en dat willen we gewoon graag laten zien!”

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.