Home » Nieuws » Lokaal » Ondernemersvereniging Zwijndrecht organiseert autoshow voor ondernemers

Ondernemersvereniging Zwijndrecht organiseert autoshow voor ondernemers

Impressie OVZ Autoshow 2012
Ondernemersvereniging Zwijndrecht organiseert autoshow voor ondernemers

Op dinsdag 4 juni a.s. organiseert de Ondernemersvereniging Zwijndrecht (OVZ) alweer de 3e editie van de autoshow voor ondernemers.

Het parkeerterrein van Hotel Ara zal dinsdag 4 juni a.s. vol staan met diverse automodellen. Voor de ondernemers een ideale manier om het nuttige met het aangename te combineren. Tijdens de netwerkborrel is er de kans om een bepaald model te bekijken, waar de ondernemers vaak niet direct tijd voor heeft.

Naast de onderstaande automerken van autobedrijven Louwman, Vissersdijk, Indumij, Ames, Mulder Automotive, Arton, Van Mill, Svenscar, Dubbelsteyn en Zeeuw zullen er ook occasions van Autobedrijf Jan de Krijger gepresenteerd worden en zijn Van Gent Autoverhuur, To the Point Autoreclame en Steam & Clean ook aanwezig. De accountants van Visser & Visser kunnen de ondernemers meer vertellen over de fiscale mogelijkheden rondom zakelijk rijden.

De autoshow van de OVZ is gekoppeld aan de traditionele barbecue-bijeenkomst die de Ondernemersvereniging Zwijndrecht ieder jaar organiseert. Naast de aangesloten leden zijn ook andere Zwijndrechtse Ondernemers van harte welkom.

De bijeenkomst op dinsdag 4 juni vanaf 16:30 uur bij Hotel Ara is zeer geschikt om zakelijke contacten te onderhouden en te netwerken in een ongedwongen sfeer. Aanmelden is mogelijk via www.ovzwijndrecht.nl of per e-mail: secretariaat@ovzwijndrecht. Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u ook de website bezoeken: www.ovzwijndrecht.nl

Over de OVZ
OVZ staat voor Ondernemersvereniging Zwijndrecht, een vereniging die in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van de grotere business-to-business netwerkclub in de omgeving. Ondernemers ontmoeten bij de OVZ andere ondernemers. Mensen met vragen en/of antwoorden, gelijksoortige problemen en/of informatie. De één wil van gedachten wisselen, de ander zoekt een leverancier. Dat kan tot samenwerking leiden, maar altijd tot beter begrip. Immers, er wordt intensief gepraat over onderwerpen in het nieuws, lokaal of nationaal. En speciale commissies diepen sommige onderwerpen verder uit. Indien nodig laten we ons daarbij door deskundigen adviseren.

De OVZ is vertegenwoordigd in vele organen. Zo neemt de OVZ deel aan het Platform Overheid Bedrijfsleven, heeft zitting in de Kring Drechtsteden en het Bestuur van de Kamer van Koophandel en is lid van de Regionale Ondernemersfederatie Zuid-Holland-Zuid. De meeste bijeenkomsten vinden iedere eerste dinsdag van de maand plaats, die zeer goed worden bezocht door o.a. de vertegenwoordigers van de gemeente, Burgemeester en Wethouders en vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel. Op de bijeenkomsten wordt ontspanning en informatie geboden. Een compleet programma met onder andere diners, zakelijke borrels, presentaties en bedrijfsbezoeken.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.