Home » Nieuws » Lokaal » Open Dag opleidingscentrum Espavo een groot succes!

Open Dag opleidingscentrum Espavo een groot succes!

Open Dag opleidingscentrum Espavo een groot succes!

De open dag van opleidingscentrum Espavo is een groot succes geweest. Zaterdag 24 november was in Zwijndrecht informatie te verkrijgen over de opleidingen bij opleidingscentrum Espavo en de consulten bij Carin Jansen en diverse andere kinesiologen.

Om 13.00 uur gingen de deuren open aan het Maasplein en direct was het druk. Er was zelfs iemand een half uur te vroeg, die in de veronderstelling was dat het tot 13.00 duurde. Helaas waren alle voorbereidingen nog in volle gang, want het pand dat ter beschikking was gesteld door Tresinvest werd omgetoverd in een prachtige ontvangstruimte.

De hele middag was het een komen en gaan van geïnteresseerden die alles wilden weten over kinesiologie. Ook de buurtbewoners waren blijverrast met deze middag, die wat leven in de brouwerij gaf.

Carin Jansen en acht collega-kinesiologen waren aanwezig om de nodige informatie te verschaffen. Bij Espavo gaat de essentie om de oorzaak van de onbalans en dat werd bij de diverse tafels uitgelegd. Er was uitleg over de Touch for Health-opleiding, de Espavo-allergiemethode, de module intuitieve ontwikkeling en er werden demonstraties geven van de Quatum Touch behandelingen. Alle cursusmappen lagen ter inzage en er was de mogelijkheid om je in te schrijven voor de opleidingen.

Tevens was er de mogelijkheid om afspraken te maken voor een consult en dat werd ook volop gedaan. De aanwezige kinesiologen kwamen verspreid uit het land, vanuit Eindhoven, Mijdrecht, Vleuten, Breda, Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht en natuurlijk Carin zelf uit Zwijndrecht.
Zij hebben hun opleiding volbracht bij Carin Jansen en zijn al geruime tijd hiermee aan het werk. Cliënten van 0 tot 100 jaar met diverse onbalansen kunnen bij hen allen terecht. Inmiddels is het een groot netwerk geworden waarbij Carin Jansen de spil is. Zij verwijst regelmatig mensen door die graag snel een afspraak willen maken.

Voor de opleidingen die in januari starten zijn nog slechts enkele plaatsen vrij, degene die deze dag hebben moeten missen kunnen zich nog inschrijven via de site van Carin Jansen www.carin-kinesio.nl of via info@carin-kinesio.nl. De opleiding is inmiddels erkend door het CRKBO en een aantal modules zijn geaccrediteerd op HBO-niveau. Dit is interessant voor therapeuten die zich willen verbreden en eventueel studiepunten willen halen.

Bij een eventuele carrièreswitch is het dé mogelijkheid om in Zwijndrecht een unieke opleiding te volgen. Mocht u meer informatie willen omtrent deze dag en Opleidingscentrum Espavo, dan kunt u naar het bovenstaande emailadres mailen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.