Home » Nieuws » Lokaal » Opening Groentewinkel AGF

Opening Groentewinkel AGF

Opening Groentewinkel AGF

Hendrik-Ido-Ambacht – Na enige maanden gesloten te zijn geweest opende Tuncay Yücel op woensdag 7 december jl. de vernieuwde groentezaak in winkelcentrum Hoog Ambacht.

Voor Yücel is dit zijn tweede groentewinkel, hij is ook al enige jaren eigenaar van AGF Vlietplein in Ridderkerk. Hij is een zeer ervaren groenteman en inkoper en werkt nu al ruim 25 jaar in deze branche. Hij biedt aantrekkelijk geprijsde aardappelen, groentes, fruit en vers gemaakte salades van uitstekende kwaliteit. Ook kunt u terecht voor heerlijke smoothies. U kunt ter plaatse zelf de samenstelling daarvan bepalen. Dagelijks heeft hij voor opening al een paar uur achter de rug voor zijn dagelijkse bezoek aan de veiling van de Spaanse Polder waar hij alles voor zijn assortiment vers inkoopt. “Wat wij hebben staan blijft bij de mensen een week goed. Dat durf ik wel te garanderen.” Alle vers gesneden groentes, salades en rauwkost worden elke dag zelfgemaakt zonder conserveermiddelen.

Fruitmanden worden in verschillende samenstelling en prijsklasses gemaakt. Hij bezorgt eventueel ook aan huis, bij scholen, bedrijven, instellingen en kinderdagverblijven. Ook is het mogelijk om voor een catering salades en verse fruitsalade te leveren. Naar het voorbeeld van zijn winkel in Ridderkerk wordt de nieuwe groentezaak omgedoopt tot AGF Ambacht: hét adres voor aardappels, groenten en fruit.

U kunt de vernieuwde groentewinkel vinden in winkelcentrum Hoog Ambacht op het adres Sophiapromenade 10.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.