Home » Nieuws » Lokaal » Rabo Dikke Banden Race

Rabo Dikke Banden Race

Rabo Dikke Banden Race
Fotografie: Javelin

Hou jij van fietsen en vind je een wedstrijd leuk. Doe dan mee aan de Rabo Dikke Banden Race tijdens de wielerronde van Hendrik-Ido-Ambacht op donderdag 5 juli a.s.

Iedereen tussen de 7 en 12 jaar mag hieraan meedoen. Het maakt niet uit of je een gewone fiets, mountainbike of citybike hebt. Er mogen zelfs versnellingen op zitten, als het maar geen racefiets is, want dat zou niet eerlijk zijn! De wedstrijd staat onder leiding van de officiële jury van de K.N.W.U. en wordt verreden in drie leeftijdscategorieën. De wedstrijden beginnen om 17.00 uur.

– Meisjes en jongens geboren in 2004 en 2005
– Meisjes en jongens geboren in 2002 en 2003
– Meisjes en jongens geboren in 2001 en 2000

Prijzen
Voor de eerste drie is er in iedere categorie een beker, dus drie bekers voor zowel de jongens als de meisjes. Voor elke deelnemer is er een herinneringsmedaille, je mag je shirt houden en ook een kleine verrassing.

Meld je snel aan!
Vanwege veiligheidsredenen kunnen per categorie slechts een beperkt aantal deelnemers starten. Meld je dus snel aan per mail om zeker te zijn van een plekje in de wedstrijd! Na je inschrijving ontvang je van ons nog een bevestiging met daarin meer informatie, o.a. over de starttijden.

Digitaal inschrijven
Kijk voor meer informatie op: www.slagvanambacht.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.