Home » Nieuws » Lokaal » Rommel gezocht

Rommel gezocht

Heeft u door het weer van de afgelopen dagen ook de lente kriebels gekregen? Lekker in de zon gezeten, zomer kleding uit de kast getrokken en natuurlijk een grote voorjaarsschoonmaak gehouden. Heeft u nu van alles van de zolder naar beneden gesleept waar u zich nu geen raad mee weet?

Dan is Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer uw rots in de branding, zij zijn namelijk op zoek naar uw oude spullen. Het fijne is dat u er niet eens uw huis voor uit hoeft te komen; zij komen het bij u ophalen. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraak maken door na 14:00 uur te bellen naar 0180 418072. Wij zijn vooral op zoek naar ‘grote’ spullen, bankstellen, kasten, bureaustoelen, fietsen. Alles wat er bij u uit kan, kan er bij ons in!

De rommelmarkt wordt georganiseerd op vrijdag 24 mei van 19:00 tot 21:00 en op zaterdag 25 mei van 10:00 tot 16:00 uur. Er is van alles te doen, voor jong en oud. Het rad van avontuur draait de hele avond en dag met hele mooie prijzen. Dit jaar verkopen wij buiten de beroemde hamburgers van Riet en Marius ook suikerspinnen voor de zoetekauwen. De plantenkraam is weer aanwezig en dit jaar hebben we zelfs een fruitkraam! U kunt de rommelmarkt bezoeken op het plein en in het clubgebouw van de Harmonie aan de Prinsenstraat 76 te Slikkerveer.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.