Home » Nieuws » Lokaal » Scouting Panoord houdt open huis op zaterdag 25 maart

Scouting Panoord houdt open huis op zaterdag 25 maart

Scouting Panoord houdt open huis op zaterdag 25 maart

Zwijndrecht – Zaterdag 25 maart is het bij Scouting Panoord open huis. Alle kinderen tussen de 4 en 16 jaar zijn van harte welkom op de jaarlijkse open dag om te zien wat scouting inhoudt. Op het terrein van Scouting Panoord kunnen kinderen deze dag niet alleen kijken maar ook meedoen met de vele activiteiten die haar jeugdleden die dag ondernemen.

Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Scouting staat ook voor vriendschap, samenspel, spanning, buitenleven, plezier en verantwoord leren omgaan met elkaar en de omgeving. Om te zien wat dat precies inhoud is het juist leuk om op de open dag geheel vrijblijvend mee te doen met een opkomst. Al vanaf 4 jaar ben je welkom bij Scouting Panoord. Als je komt is het wel handig om eerst even op www.panoord.nl te kijken voor de opkomsttijden van de verschillende leeftijden. De jeugdleden van Scouting Panoord worden namelijk in verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld. Het is natuurlijk het leukst om mee te doen met je eigen leeftijdsgenoten. Voor de ouders is er de mogelijkheid informatie in te winnen over scouting en een rondleiding te krijgen over het terrein en het clubgebouw.

Scouting Panoord beschikt op sportpark Bakestein aan de Groot Karreveld 10 te Zwijndrecht over een groot terrein waar voldoende ruimte is om zowel binnen als buiten allerlei activiteiten en spelen te organiseren. De voormalige manege biedt voldoende overdekte ruimte en heeft onder andere een eigen klimmuur. Daarnaast beschikt Scouting Panoord over een groot buitenterrein, een omheind gebied met ruime grasvelden, een kampvuurkuil, een uitkijktoren en een echt avonturenterrein. Scouting Panoord is met ruim 220 leden en vrijwilligers de grootste scouting vereniging uit de regio met leden uit voornamelijk Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht, maar ook daarbuiten.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.