Home » Nieuws » Lokaal » Shoeby viert tienjarig bestaan in volledig vernieuwde winkel

Shoeby viert tienjarig bestaan in volledig vernieuwde winkel

Shoeby viert tienjarig bestaan in volledig vernieuwde winkel

H.I.Ambacht – Dit jaar is Shoeby alweer tien jaar gevestigd in winkelcentrum de Schoof. De modezaak voor het hele gezin heeft zijn plek in Hendrik-Ido-Ambacht dus duidelijk gevonden. ,,Wij zijn inmiddels ook al vijf jaar eigenaar”, vertellen de enthousiaste ondernemers Danny Buis en Sandra Hamerlinck in de eind vorig jaar volledig vernieuwde winkel.

Beleving en spanning
De winkel is nu ingericht volgens het nieuwste Shoeby-concept, dat eerder succesvol is getest in andere plaatsen. Het resultaat is schitterend. Strak, modern, overzichtelijk en toch ook warm en sfeervol. Planten, leuke teksten op de wanden; er is van alles te zien bij Shoeby. ,,Beleving en spanning zijn de sleutelwoorden in het nieuwe concept en ik denk dat dit goed is gelukt,” zegt Danny. ,,In november hebben we verbouwd. Zo goed als alles is van zijn plaats geweest. Een flink project dus, dat aantoont dat we er iets van willen maken en ook vertrouwen hebben in het winkelcentrum. Maar uiteindelijk maakt de werkwijze van ons team vol vertrouwde gezichten het verschil.” Niet voor niets is er een vaste klantenkring opgebouwd.

Collecties worden steeds mooier
Bij een mooie winkel hoort een mooie collectie. ,,De kleding is kwalitatief nog beter geworden, dus Shoeby is op alle fronten goed bezig”, vertelt Sandra. Het hele gezin kan er terecht. Dankzij de nieuwe indeling is nog duidelijker waar de kleding te vinden is. ,,We werken met vier merken. Eksept voor dames, Refill voor heren, Jill voor meisjes en Mitch voor jongens. Wel zo overzichtelijk. De collectie wisselt snel. Om de veertien dagen komen er nieuwe items in de winkel.”

Personal shopper
Op een van de muren is een definitie uit een fictief woordenboek opgenomen. Shoeby staat voor s-you-bie, waarbij de you natuurlijk knipoogt naar de klanten. Een persoonlijk tintje dat past bij de werkwijze. ,,Wij zijn graag de personal shopper voor onze klant. Iedereen mag rekenen op onze aandacht en een goed advies, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken waarbij we één op één diverse sets en combinaties uitzoeken”, legt Danny uit. Ook de eind december gelanceerde Shoeby app sluit daarbij aan. Niet alleen is deze direct gekoppeld aan de bekende klantenpas, ook wordt er via de app een persoonlijk stijladvies gegeven en worden gebruikers uitgenodigd voor evenementen of geïnformeerd over acties. En is dat ene kledingstuk dat je zocht ondanks de ruime keuze net niet voorradig? Gebruik dan de shopzuil in de winkel , log in met je persoonlijke code en plaats een bestelling. Vervolgens kun je die afhalen of thuis laten bezorgen. Handig!

Shoeby blijft bovendien lokaal actief door kinderfeestjes of speciale VIP-avonden voor verenigingen te organiseren, waarop de bezoekers kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen. Zin om de garderobe aan te vullen? Neem dan eens een kijkje bij Shoeby!

Shoeby
De Schoof 160
3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht
T: 078-6817010

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.