Home » Nieuws » Lokaal » De Sisters veroveren ook Hendrik-Ido-Ambacht!

De Sisters veroveren ook Hendrik-Ido-Ambacht!

De Sisters veroveren ook Hendrik-Ido-Ambacht!

H.I.Ambacht/Zwijndrecht – Sisters, de winkel van de zussen Claudia en Kiki, groeide in de afgelopen jaren uit tot een begrip in de regio. In ‘t winkeltje’ combineren zij een aantrekkelijke, betaalbare collectie met een bijzonder gezellige sfeer. ,,Wegens ons succes in Zwijndrecht hebben we besloten om nu ook Hendrik-Ido-Ambacht te verblijden met onze aanwezigheid”, vertellen zij vrolijk lachend. Op 21 april opent de tweede Sisters-vestiging de deuren in winkelcentrum De Schoof.

Bovenop de fashion
De zussen hebben de winkel in Hendrik-Ido-Ambacht helemaal zelf ingericht. Overal hebben ze leuke meubels bijeengesprokkeld en zo een interieur gecreëerd dat heel eigen, knus en warm aanvoelt. ,,We zijn erg trots dat we deze stap hebben gezet. Als het aan ons ligt, is dit de mooiste winkel van Hendrik-Ido-Ambacht”, zeggen ze enthousiast. De Ambachtse vestiging heeft in principe hetzelfde te bieden als de Zwijndrechtse. Een ruime collectie leuke, trendy en betaalbare kleding voor alle leeftijden, waarin in elke maat iets leuks te vinden is. ,,We kopen wekelijks in en zitten echt bovenop de fashion. De leukste items brengen we mee naar onze winkels, zodat we altijd een actuele collectie hebben die uitnodigt om even te komen snuffelen.” Bij Sisters zijn naast kleding ook allerlei accessoires verkrijgbaar om een mooi totaalplaatje te creëren.

Echte Sisters-sfeer
Het succes van Sisters zit echter niet alleen in de collectie, maar vooral in de aanpak van de zussen. In de laagdrempelige buurtwinkel wordt lief en leed gedeeld met de klanten. ,,We nemen graag de tijd voor een praatje, dat vinden we alleen maar leuk. Ook in deze tweede vestiging willen we bereiken dat vrouwen op het gemak kunnen winkelen in de gezellige Sisters-sfeer”, vertellen ze. In eerste instantie zal er altijd één van de twee Sisters in Hendrik-Ido-Ambacht staan. ‘Adoptie-Sister’ Petruschka blijft aan het roer in Zwijndrecht.

Leuke evenementen en acties
Natuurlijk zijn er wel kleine verschillen tussen de twee winkels. Claudia en Kiki raden iedereen dan ook aan om ze allebei te volgen op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van alles wat er speelt. Daarop worden leuke foto’s van nieuwe items en like & win acties gepost, maar ook informatie gedeeld over evenementen zoals ‘de Vriendinnenavond’

Nieuwsgierig naar de tweede vestiging? Kom dan eens langs om een kijkje te nemen, de gezelligste Sisters van de regio verwelkomen je graag! De officiele opening vindt plaats op 21 april vanaf 18.00 tot 21.00 uur.

Sisters
Kort Ambachtlaan 119, 3333 EK Zwijndrecht, 078-6124407
De Schoof 150, 3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht, 078-6454463
Facebook Zwijndrecht: Sisters Zwijndrecht
Facebook Hendrik-Ido-Ambacht: Sisters Hendrik-Ido-Ambacht

Door: Michel Nys

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.