Home » Nieuws » Lokaal » Slaapt u slecht? Heeft u nek- rug- of schouderklachten? Kom naar de informatieavond!

Slaapt u slecht? Heeft u nek- rug- of schouderklachten? Kom naar de informatieavond!

Slaapt u slecht? Heeft u nek- rug- of schouderklachten? Kom naar de informatieavond!

Wij hebben een passie voor gezondheid, en zoeken altijd naar mogelijkheden om dit met mensen te delen”, aldus Danielle Roeleveld van Paramedisch centrum de Schoof en Teunis Bil van Morgana de Heer.

Wist u dat 25-30% van de Nederlandse bevolking nek- of lage rugklachten heeft? De meeste klachten komen voor bij mensen tussen de 35 en 55 jaar en voor veel van deze klachten is geen directe medische oorzaak aan te wijzen. In een groot deel van de gevallen is het een combinatie van fysieke en psychische factoren. Hierdoor wordt de nachtrust verstoord en kom je tot mindere prestaties overdag.

Op woensdagavond 15 november organiseren wij een informatieavond om mensen bewust te maken van de oorzaken van deze klachten en tegelijkertijd geven wij advies over hoe deze klachten te verhelpen zijn.

In 3 workshops tot minder klachten en een fitter leven krijgen:
Workshop 1:
Bent u ’s nachts veel aan het malen, piekeren of kunt u geen ontspannen houding vinden? Daniëlle Roeleveld, psychosomatisch slaapoefentherapeut van Paramedisch Centrum de Schoof, zal u voorbeeld oefeningen geven om gemakkelijker in slaap te komen.

Workshop 2:
Heeft u als doel om gewichtsvermindering te realiseren of een vermindering van medische aandoeningen zoals suikerziekte, een te hoog cholesterol of allergieën? Ingrid Brouwer, Voeding diëtiste van Dieet- en Voedingsadviesbureau I. Brouwer geeft u hier tips en adviezen over.

Workshop 3:
Op welk bed kom ik nu het beste tot rust? En welk bed zorgt ervoor dat ik elke ochtend met energie op kan staan? Slaapspecialist Teunis Bil zal de unieke benadering van Morgana uitleggen, waarmee duidelijk wordt dat er geen standaard bed bestaat en dat iedereen individueel advies nodig heeft.

De avond start om 19:45 uur (inloop vanaf 19:30) en zal naar verwachting eindigen om 21:30 uur. De locatie voor de avond is: Morgana de Heer – Veersedijk 89 – 3341 LL in Hendrik-Ido-Ambacht

Meld je nu aan voor de gratis informatieavond door onze specialisten! Er zijn maximaal 25 plekken beschikbaar. Bel 078-6813447 of mail naar tbil@morgana.nl

U bent van harte welkom.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.