Home » Nieuws » Lokaal » Spektakel op de Zomerparkdag

Spektakel op de Zomerparkdag

Wat is er Ambachtser dan de Zomerparkdag? Het is ieder jaar weer een dag waarop we vrijwilligers in het zonnetje zetten. Maar voor iedereen is het een dag om naar uit te kijken. En het is alweer bijna zover: op zaterdag 8 september 2012 is de tiende editie van dit zomerse spektakel.

Het belooft weer een feestelijke dag te worden. Met activiteiten en demonstraties van het Louwersplein tot in winkelcentrum De Schoof. De gezellige braderie en de kinderspeelgoedmarkt zijn vaste prik. Voor deze markt zijn regels opgesteld en die vindt u op de site van de gemeente. En wie graag actief bezig is kan terecht bij het skate-event, de scouting of de fietsroute langs het ‘groen van toen’. Of ga terug in de tijd en maak de jubileumtour met oude brandweervoertuigen mee.

Programma
En dit is nog maar een greep uit de activiteiten tijdens de Zomerparkdag. Het hele programma is te vinden in een flyer, die huis-aan-huis is verspreid in Hendrik-Ido-Ambacht. Het programma en de regels voor de kinderspeelgoedmarkt zijn te vinden op de site van de gemeente: www.h-i-ambacht.nl

Gemeentekramen
De gemeente is er met twee kramen. De traditionele gemeentekraam en de kraam van Wijk- en Buurtgericht Werken, die nieuw is dit jaar. U vindt deze in de buurt van het gemeentehuis. Daar kunt u meedoen met de fotowedstrijd. Win daarmee misschien een middagje de mobiele wijkbus en een budget van € 500,- om iets leuks te doen met uw straat. Of laat u interviewen. Praat met de bewonersplatforms en wijkpartners en hoor wat zij allemaal doen voor en in uw wijk.

Vrijwilligers in ‘t zonnetje
De Zomerparkdag is niet in de laatste plaats bedoeld om de vele vrijwilligers van Hendrik-Ido-Ambacht in het zonnetje te zetten. Er is dan ook speciale aandacht voor hun werk.

Organisatie
De zomerparkdag wordt georganiseerd door de gemeente en andere participanten zoals Cascade, winkeliersvereniging de Schoof en Stichting Tobe.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.