Home » Nieuws » Lokaal » Steun Weekblad De Brug met een vrijwillige bijdrage

Steun Weekblad De Brug met een vrijwillige bijdrage

Steun Weekblad De Brug met een vrijwillige bijdrage

Beste lezer van weekblad De Brug,

De onzekere tijd waarin wij nu bijna een jaar verkeren duurt nog steeds voort. Ook onze regio kampt nog altijd met de gevolgen van het Coronavirus. Recente cijfers wijzen uit dat we met onze Veiligheidsregio op plek 12 in de Top 25 van besmettingen per 100.000 inwoners staan. Wij wensen iedereen die hiermee te maken heeft veel sterkte. Bij weekblad De Brug merken wij dat er grote behoefte is aan lokaal nieuws.

Onze redacteuren zijn wekelijks bezig met het maken van redactionele artikelen en andere vormen van nieuwsgaring. Als uitgever van weekblad De Brug bieden wij inwoners, verenigingen en instellingen een platform en helpen wij gemeenten en andere instanties hun informatie te verspreiden. Tevens zijn wij er om onze ondernemers te helpen met reclame en hun klanten te informeren.

Helaas heeft ook weekblad De Brug te lijden onder deze crisis! Onze advertentie-inkomsten lopen stevig terug. Wij willen voorkomen dat de krant hierdoor niet meer huis-aan-huis kan worden verspreid. Immers, het drukken en verspreiden van ons GRATIS weekblad brengt aanzienlijke kosten met zich mee! Wij hopen dat er een deel gecompenseerd wordt door de overheid, maar er is meer steun nodig.

Hecht u/jij waarde aan lokaal nieuws (w.o. gemeenteberichten, sport, cultuur, mens en maatschappij, kerkdiensten etc.), aan de familieberichten en aan de aanbiedingen van onze lokale ondernemers? Het wekelijks ontvangen van het GRATIS weekblad De Brug is niet vanzelfsprekend. Mogen wij dus een beroep op u/jou doen? Elke bijdrage, groot of klein, is welkom. Wij zullen ons uiterste best blijven doen om voor u/jou, ook na de Coronacrisis, een lokaal weekblad te blijven maken en huis-aan-huis te bezorgen. Mogen wij op u rekenen? Onze dank is heel groot!

Doneer uw bijdrage
U kunt een vrijwillige bijdrage storten op ons rekeningnummer NL78 INGB 0683 5270 61 t.n.v. Uitgeverij De Brug. Klik hier om via iDEAL een bedrag te doneren aan De Brug of scan de onderstaande QR-code:

Lokaal nieuws en de online versie van weekblad De Brug zijn te bekijken op www.weekbladdebrug.nl. Wilt u de krant ook graag digitaal ontvangen? Meld u aan hier aan en ontvang hem elke week gratis in uw mailbox.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.