Home » Nieuws » Lokaal » Timmerbedrijf Pors denkt met u mee!

Timmerbedrijf Pors denkt met u mee!

‘We denken met u mee en zoeken samen naar de beste oplossing’
Timmerbedrijf Pors denkt met u mee!

H.I. Ambacht – Wat zijn uw plannen voor het komende jaar? Laat u in 2017 eindelijk die dakkapel plaatsen of zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Timmerbedrijf Pors denkt graag met u mee. En dat al twintig jaar.

Wat in 1997 begon als eenmanszaak vanuit de garage aan huis, groeide in twintig jaar uit tot een bedrijf met tien medewerkers. “Die garage werd al snel te klein”, vertelt eigenaar Peter Pors. Het bedrijf verhuisde daarom naar de Veerweg. Maar ook die locatie werd te klein voor het groeiende bedrijf. Inmiddels opereert Timmerbedrijf Pors daarom alweer drie jaar vanuit Noordeinde 110 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Deuren, kozijnen en dakkapellen
In de timmerfabriek van 1000 vierkante meter werken de enthousiaste professionals aan deuren, kozijnen en dakkapellen. Het bedrijf plaatst ook kozijnen en dakkapellen en voert elke gewenste reparatie of verbouwing uit. “De focus van ons bedrijf ligt op het onderhoud van woningen”, zegt Pors. “We werken voor particuliere klanten, maar leveren ook veel aan aannemers en bijvoorbeeld schildersbedrijven.” De kracht van het bedrijf? “We denken altijd mee met de klant en zoeken samen naar de beste oplossing.”

Persoonlijk contact/mogelijkheden
Timmerbedrijf Pors staat voor persoonlijk contact. In de fabriek is een kleine showroom waar de medewerkers u graag verschillende deuren en kozijnen laten zien. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Pors: “Onder het genot van een kopje koffie vertellen we u daar graag meer over.”

Timmerbedrijf Pors
Noordeinde 110
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 078 – 68 23 040
info@timmerbedrijfpors.nl
www.timmerbedrijfpors.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.