Home » Nieuws » Lokaal » Tuinonderhoud Fred de Rijke maakt werk van uw tuin

Tuinonderhoud Fred de Rijke maakt werk van uw tuin

Tuinonderhoud Fred de Rijke maakt werk van uw tuin

Regio – Het is heerlijk om te kunnen ontspannen in een groene, goed verzorgde tuin. Voor een grote groep tuinliefhebbers zijn alle klussen in de tuin fysiek soms ook te zwaar. ,,Wij zijn er om extra hulp te bieden of mensen die zelf graag tuinieren hierbij te assisteren. Vaak gaat het om praktische klussen zoals snoeien, gras maaien, onkruid verwijderen en bladruimen of het reinigen van de bestrating of het terras” vertelt Fred de Rijke.

Particulieren en bedrijven kunnen een beroep doen op dit bedrijf voor eenmalig onderhoud, een voorjaars- of najaarsbeurt tot totale ontzorging door het uitvoeren van het complete onderhoudsplan. ,,In overleg met de klant is alles mogelijk. Ik kom graag even langs om de tuin te bekijken, de wensen te bespreken en een plan van aanpak te maken. Of het nu gaat om het eenmalig uitvoeren van werkzaamheden of wekelijks onderhoud; het is fijn als mensen door onze inzet weer plezier hebben van hun tuin”, zegt Fred enthousiast.

De vakantieservice wordt voor elke klant op maat gemaakt, van een enkele keer gras maaien tot een volledige onderhoudsbeurt, zodat men na thuiskomst een netjes verzorgde tuin aantreft en niet direct aan de slag hoeft. Een groene omgeving is goed voor het welzijn van mensen, daarnaast is een goed onderhouden tuin van toegevoegde waarde voor het huis. Het is aan te raden om Tuinonderhoud Fred de Rijke in te schakelen bij de verkoop van een woning. In de meeste gevallen zal functioneel onderhoud voldoende zijn om de woning een aantrekkelijke uitstraling te geven waardoor de koper een goede eerste indruk krijgt.

Over Tuinonderhoud Fred de Rijke
Tuinonderhoud Fred de Rijke ondersteunt en ontzorgt klanten met flexibele dienstverlening op het gebied van tuinonderhoud. Belangstellenden kunnen contact opnemen voor meer informatie (via 06-23451004 of mailen naar info@tuinonderhoudfredderijke.nl) of een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.