Home » Nieuws » Lokaal » Verwenwinkel Limburgia Zwijndrecht: specialist in vlaaien, chocolade en koffie

Verwenwinkel Limburgia Zwijndrecht: specialist in vlaaien, chocolade en koffie

Verwenwinkel Limburgia Zwijndrecht: specialist in vlaaien, chocolade en koffie

Zwijndrecht – Limburgia Zwijndrecht, gevestigd in het winkelcentrum aan de Kort Ambachtlaan in Zwijndrecht is een verwenwinkel met een breed assortiment aan Limburgse vlaaien, gebak en taarten, handgemaakte bonbons en pralines, Italiaans schepijs, Illy koffie met bijbehorende apparaten, biologische thee en geschenken samengesteld uit het hele assortiment.

De Limburgse bakker zorgt ervoor dat alle bestellingen die voor 14.00 uur ’s middags besteld zijn, de volgende dag vers in de winkel liggen. Deze kunnen telefonisch worden doorgegeven via 078-6191979 of via www.limburgiavlaai.nl. Daarnaast zijn de vitrines in de winkel ook gevuld met de heerlijkste vlaaien.

Bonbons
De bonbons in het assortiment van Limburgia zijn afkomstig van de beste chocolatier van Nederland en België. De handgemaakte bonbons worden uitsluitend gemaakt met de cacao van Barry Callebout, en met het unieke vakmanschap staan originaliteit en kwaliteit op een uitzonderlijk niveau. Dit met smaakcombinaties die tot voorheen niet voor mogelijk werden gehouden. Naast de pralinés en bonbons vind je bij Limburgia ook allerlei maatwerkchocolade met opschriften en wensen.

Illy koffie, Or Tea en geschenken
De verwenwinkel van Limburgia heeft vijftien zitplaatsen waar je met een kopje koffie van een lekker stukje vlaai of Italiaans schepijs (in 18 smaken) kunt genieten. Naast verse bonenkoffie, staat in de etalage ook een assortiment koffiemachines en bijbehorende koffiesmaken. Heeft u interesse in een Illy capsulesmachine? Proef de verschillende smaken en laat u overtuigen door de topkwaliteit. Ook verkoopt Limburgia bijzonder lekkere biologische thee van het merk Or Tea en de daarbij behorende geschenken. Vooral de bonbonselectie leent zich uitstekend voor het samenstellen van geschenken.

Een vaste klant van Limburgia schreef onlangs een gedicht over de winkel:
Waar drink je gezellig koffie met een heerlijke vla(ai)? Dat is hier bij Limburgia. Bij de koffie hier krijg je een klein likeur, dat bevordert vast je goed humeur. De gastheer dhr. De Groot werkt met veel plezier, de klant die is nog koning hier. Ik raad het dan ook een ieder aan, om hier een keer naartoe te gaan. – Mevr. W.H. (91 jaar).

13 oktober bingo winkelcentrum Kort Ambacht
Eigenaar Haig de Groot: “Als bestuurslid van de winkeliersvereniging houd ik mijzelf ook bezig met het organiseren van braderieën, markten en evenementen. Donderdag 13 oktober wordt alweer voor de derde keer een grootschalige bingo georganiseerd in het leegstaande pand van de voormalig gevestigde Albert Heijn. Bingokaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Limburgia. Ook wordt er op vrijdag 23 december voor de tweede keer een kerstmarkt op het plein georganiseerd.”

Limburgia Zwijndrecht
Kort Ambachtlaan 3
3333 EH Zwijndrecht
www.limburgiavlaai.nl
www.chocobonbon.nl
078-6191979

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.