Home » Nieuws » Lokaal » Vier tweelingen in één klas op ‘ Het Akkoord’ in Zwijndrecht

Vier tweelingen in één klas op ‘ Het Akkoord’ in Zwijndrecht

Vier  tweelingen in één klas op ‘ Het Akkoord’ in Zwijndrecht

Zwijndrecht – Een tweeling in de klas is altijd speciaal. In groep 1/2 b van Kindcentrum Het Akkoord zitten zelfs 4 tweelingen in 1 kleuterklas!

Tobias en Suzanne zitten al in groep 2, Floor en Guusje, Sem en Sophie en Jayleyson en Jayviensly zitten allemaal in groep 1. Deze kinderen hadden het wat gemakkelijker toen ze voor het eerst naar school gingen. Zij mochten namelijk samen gaan wennen op school en hadden zo altijd al een vertrouwd vriendje bij zich.

Er zijn momenten dat de tweelingen veel naar elkaar toetrekken. Als de een naar het toilet moet, wil de ander ook. En als iets spannend of eng is, sta je als tweeling samen sterk. Wanneer de weekendverhalen verteld worden, kunnen de kinderen elkaars verhaal aanvullen.

Natuurlijk maakten de tweelingen ook al snel andere vriendjes in deze gezellige klas en hebben ze hun eigen interesses. Maar wanneer er iets aan de hand is, weten tweelingen elkaar snel te vinden voor hulp of troost. Wat fijn om altijd je broertje of zusje in de buurt te hebben

Na de vakantie gaan Tobias en Suzanne naar groep 3. De andere tweelingen blijven nog gezellig in groep 1/2b.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.