Home » Nieuws » Lokaal » Vrienden van Ambacht maakt rentree

Vrienden van Ambacht maakt rentree

Vrienden van Ambacht maakt rentree
Fotografie: Cees van Meerten - FotoExpressie

H.I.Ambacht – Op 1 juni jl. vond weer de business borrel plaats van de Vrienden van Ambacht. Vanaf 17.00 uur tot 19.30 uur werd gezellig gepraat en geborreld door diverse ondernemers uit Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken in de foyer van Cascade.

De stichting De Vrienden van Ambacht is in 2013 opgericht door een aantal enthousiaste ondernemers, die drie jaar lang bijna maandelijks de borrel op een locatie in of net buiten Hendrik-Ido-Ambacht hebben georganiseerd. Het bestuur van de stichting is onlangs overgedragen aan de Vereniging Ambacht ondernemers (VAO), die met hernieuwd enthousiasme de organisatie van de borrel op zich hebben genomen.

De overdracht werd nog eens bekrachtigd door een korte toespraak van de oud voorzitter Lennart Bosschaart en de voorzitter van de vereniging Ambachtse ondernemers Gert de Jong.

De business borrels van de Vrienden van Ambacht staan open voor alle Ambachtse ondernemers, de leden van de VAO, maar ook voor ondernemers uit de directe omgeving die zich verbonden voelen met Henrik-Ido-Ambacht. De doelstelling van de Vrienden van Ambacht is het in contact brengen van ondernemers in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving, door het organiseren van borrels of andere activiteiten. De volgende borrel is op 8 augustus in de Heeren van Ambacht.

Meer info: www.vriendenvanambacht.nl of info@vriendenvanambacht.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.