Home » Nieuws » Lokaal » Wijkplatform Walburg versterkt met nieuwe leden

Wijkplatform Walburg versterkt met nieuwe leden

Wijkplatformlid Jan van Gortel krijgt de Zwijndrechtse Heugel opgesteld van burgemeester Dominic Schrijer.
Wijkplatform Walburg versterkt met nieuwe leden

Het Wijkplatform Walburg heeft in 2016 enkele nieuwe enthousiaste mensen aan hun team kunnen toevoegen.

Zwijndrecht – Het Wijkplatform heeft in 2016 weer verschillende buren-initiatieven ondersteund, zoals het project Land van Waas, een Snertmiddag, pannenkoekenmiddag, sportmiddag, stamppotmiddag en een Sinterklaasmiddag voor de kinderen. Door de initiatiefnemers bij deze activiteiten te ondersteunen, brengt het buren dichter tot elkaar en waardoor de eenzamen in hun buurt weer wat meer aandacht krijgen. Het Wijkplatform doet meer, zoals de bloemen piramides en hanging baskets, die afgelopen zomer in de wijk te bewonderen waren.

Minder diefstal en inbraken dankzij vrijwilligers
Door vrijwilligers van het zakkenrollersteam is diefstal in het Winkelcentrum Walburg drastisch gedaald. De Inbraken in de wijk zijn ook terug gelopen. Vrijwilligers van inbraakpreventie lopen door de wijk en maken bewoners attent op het afsluiten en beveiligen van hun woning, schuur en auto. Het Wijkplatform gaat dit jaar weer een aantal leuke evenementen organiseren en zeker voor de jeugd staan er verschillende activiteiten op het programma.

Nieuwe vrijwilligers welkom
Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team willen ondersteunen, om onze plannen voor 2017 te kunnen realiseren. Er zijn altijd activiteiten waar men bij kan helpen zoals wijkpreventie of het zakkenrollersteam, de leeftijd speelt geen rol. Help mee om de gezelligheid, leefbaarheid en veiligheid in Walburg te verbeteren. Inmiddels is ons trouwe lid Jan van Gortel door de burgemeester gehuldigd voor al zijn organisatiewerk en heeft hij de Zwijndrechtse Heugel opgespeld gekregen!

Voor verder informatie: info@wijkplatformwalburg.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.