Home » Nieuws » Lokaal » Zwijndrechtse vriendinnen 11 mei in Koffietijd

Zwijndrechtse vriendinnen 11 mei in Koffietijd

Zwijndrechtse vriendinnen 11 mei in Koffietijd

Elke week gaat (RTL4) presentator Koert Jan de Bruijn namens Koffietijd het land in om mensen blij te maken met een postcodeloterij fiets. Hij gaat dan bij mensen langs die het programma een brief hebben geschreven met het verhaal waarom degene die zij opgeven een fiets verdient.

Op 11 mei wordt het verhaal van twee vriendinnen uit Zwijndrecht uitgezonden in Koffietijd (RTL4) tussen 10.00-11.00 uur.

Uit Zwijndrecht kreeg de Koffietijd redaktie een mail van Roxanne van Berkel waarin zij vertelde waarom zij haar vriendin Jamie deze fiets gunt:

Jamie is een paar maanden geleden een eigen Surinaamse broodjeszaak gestart. Daarnaast werkt haar vriend in het leger en is van maandag tot vrijdag van huis. En ze hebben een zoontje, Duke van 1,5 jaar die ze iedere ochtend naar de oppas adresjes moet brengen. Ze heeft geen fiets en ook geen rijbewijs, dus ze doet alles met het openbaar vervoer, taxi of via vrienden en familie. Een gedoe en duur.

Vervolgens heeft Koert Jan (met Roxanne) bij haar broodjeszaak “Pawiro Surinaamse broodjes” Jamie verrast met de fiets.

Koffietijd is een dagelijks lifestyle magazine op televisie (RTL4), dat van maandag t/m zaterdag uit wordt gezonden tussen 10.00 – 11.00 uur. Koffietijd wordt afwisselend gepresenteerd door drie presentatrices; Pernille la Lau, Quinty Trustfull en Loretta Schrijver. In dit programma schuift elke dag een actuele bekende Nederlander aan als hoofdgast. Het biedt een perfecte mix van actualiteiten, entertainment en informatieve onderwerpen. Er wordt een toegankelijke maaltijd bereid door vaste kok Caspar Bürgi en diverse deskundigen informeren de kijker over de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied in de diverse rubrieken: Interieur, Tuin, Mode, Beauty, Dieren, Financieel, Kinderen en Vrije Tijd. Maar ook de laatste nieuwtje de leukste you tube filmpjes komen in het uur voorbij.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.