Home » Nieuws » Loods De Zoete Inval verhuist

Loods De Zoete Inval verhuist

Loods De Zoete Inval verhuist

Brocantewinkel Loods De Zoete Inval moet na een jaar en drie maanden weer verhuizen naar een nieuw pand. Hier zijn nog meer spulletjes van ondernemers te vinden.

De winkel zit nu aan de Oudeland en verhuist naar Duivenvoorde 211B. Loods De Zoete Inval wordt steeds een stukje groter, vertelt eigenaresse Corrie Boom. “Er komen bijvoorbeeld vijf nieuwe standhouders bij. Dit winkelpand biedt veel meer mogelijkheden. Buiten dat het pand ruimer is, is het ook veel luxer. Mensen kunnen 35 stands vinden met brocante, industriële items, kleding maar ook nieuwe artikelen. Ook is er een stand voor het goede doel, in dit geval Support Casper, voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Extra aan deze winkel toegevoegd is een American Diner met luxe koffie.”

Corrie kijkt al uit naar de feestelijke opening op zaterdag 12 oktober, met een hapje en een drankje en daarbij ook wat extra stands met van alles en nog wat. Belangstellenden zijn van harte welkom bij de opening van 10.00 tot 17.00 uur. De openingstijden van Loods De Zoete Inval zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.