Home » Nieuws » Maak het nieuwe moraal bijzonder

Maak het nieuwe moraal bijzonder

Maak het nieuwe moraal bijzonder

Centaal gelegen in de Zwijndrechtse Waard ligt aan de Devel tussen Heerjansdam en Zwijndrecht een bijzonder polderkerkje in de Buurtschap Kijfhoek. Door de versoepeling van de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus is nu het weer mogelijk kerkdiensten te houden. Op zondagmiddag 5 juli om 3 uur is de eerste dienst sinds maart in de Kijfhoekkerk. Het beloofd een mooie dienst te worden onder leiding van Ds. G.J. van Beek uit Nieuw-Lekkerland.

De 1½ meter maatregel

Om aan de veiligheidregels van de overheid te kunnen voldoen mogen wij maximaal 35 bezoekers ontvangen. Wilt u verzekerd zijn van een plaats: bel Joop Wiekeraadt 078-6771290 of 0636 501396. Graag voor zaterdagavond 4 juli; wie het eerst komt……. U wordt In de kerk ontvangen door Jan van der Net met een vriendelijk knikje en koster Joop Wiekeraadt wijst u een zitplaats. Beiden zijn herkenbaar aan hun naambadge. Door ons allen aan de afspraken te houden kunnen wij samen de veiligheid van een ieder garanderen. Bij binnenkomst is er handalcohol. Tijdens de dienst wordt er niet gezongen, op de geselecteerde plaatsen ligt een liedbundel voor u klaar zodat u de ten gehore gebrachte liederen kunt volgen. Huisgenoten mogen naast elkaar zitten, anderen houden we 1½ meter afstand. De garderobe is niet in gebruik, wees terughoudend met toilet bezoek.

We schrijven geschiedenis

Voor de eerste keer sinds eeuwen in de geschiedenis van de Kijfhoekkerk is de kerk maandenlang gesloten geweest voor de traditionele kerkdienst. Zondag 5 juli is de start van een nieuwe periode om elkaar weer te ontmoeten en te genieten van een mooie traditionele kerkdienst in een idyllische omgeving. Om 15:00 uur bent u van harte welkom!

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.