Home » Nieuws » Matras Direct Zwijndrecht viert vijfjarig bestaan

Matras Direct Zwijndrecht viert vijfjarig bestaan

Matras Direct Zwijndrecht viert vijfjarig bestaan
Meenhuis

In 1996 startte Matras Direct als eerste online slaapwinkel. Toen nog onder de naam ‘Slaapnet’. Het huidige Matras Direct was daarmee niet alleen de eerste in Nederland en Europa, maar ook diegene die voor de laagste prijs kon leveren. Die formule is nog steeds onveranderd.

In juni 2016 opende Richard Delmotte een winkelvestiging van Matras Direct aan de Ter Steeghe Ring in Zwijndrecht. De speciaalzaak voor boxsprings en matrassen is onderdeel van een landelijke keten met een eigen productielijn. “De laagste prijs kunnen wij garanderen doordat wij rechtstreeks bij de bron inkopen, en daarmee importeurs en licentiehouders omzeilen”, vertelt hij. “Productie gebeurt in onze eigen fabrieken en ateliers. Door een constante controle op grondstoffen kunnen wij ook garanderen dat er absoluut geen schadelijke stoffen in onze producten voorkomen. Daarnaast is er een rechtstreekse levering van onze fabrieken naar de winkels, waardoor de logistieke kosten zo laag mogelijk blijven. Dit bij elkaar opgeteld kunnen wij een topproduct voor de laagst mogelijke prijs aanbieden.”
Slaapadvies
Nachtenlang slecht slapen of wakker worden met spierpijn kan mogelijk worden veroorzaakt door het verkeerde matras. “Is jouw matras afgestemd op je wensen en fysieke kenmerken? Of weet je niet welk matras het beste bij je past? Kom dan eens proefliggen en laat je adviseren. Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij goed in staat een professioneel slaapadvies te geven”, aldus Richard Delmotte. “Het is belangrijk om te bepalen wat voor jou het juiste matras is, want een gezonde en regelmatige nachtrust is een belangrijke voorwaarde voor een uitgerust gevoel overdag.”

Kom langs voor een vrijblijvend advies en laat je achterover vallen op de bedden en matrassen bij Matras Direct Zwijndrecht.

Matras Direct
Ter Steeghe Ring 3
3331 LX Zwijndrecht
T. 088 900 51 26
E. Zwijndrecht@matrasdirect.nl
W. www.matrasdirect.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.