Home » Nieuws » Medicijnen afhalen wanneer het u uitkomt

Medicijnen afhalen wanneer het u uitkomt

Medicijnen afhalen wanneer het u uitkomt

Vanaf heden kunt u bij 24/7 uw medicatie afhalen uit de ‘ServiLocker’. Met deze geneesmiddel-uitgifte-automaat komen ze tegemoet aan de wens van de patiënten om de medicatie op een veilige manier af te kunnen halen onafhankelijk van de openingstijden en zonder wachttijd.

Zodra wij uw herhaalrecept hebben verwerkt, plaatsen wij de geneesmiddelen in de ServiLocker. U ontvangt een e-mail van ons, met daarin een unieke afhaalcode. Met deze afhaalcode kunt u uw geneesmiddelen zelf afhalen uit de ServiLocker zonder dat u in de rij hoeft te staan.

De voordelen
Vanaf heden kunt u bij Apotheek Volgerlanden aan de Druivengaarde 24/7 uw medicatie afhalen uit onze ‘ServiLocker’. Met deze geneesmiddel-uitgifte-automaat komen wij tegemoet aan de wens van onze patiënten om de medicatie op een veilige manier af te kunnen halen onafhankelijk van onze openingstijden en zonder wachttijd. Zodra wij uw herhaalrecept hebben verwerkt, plaatsen wij de geneesmiddelen in de ServiLocker. U ontvangt een e-mail van ons, met daarin een unieke afhaalcode. Met deze afhaalcode kunt u uw geneesmiddelen zelf afhalen uit de ServiLocker zonder dat u in de rij hoeft te staan.

De voordelen van de Servilocker:
– 24/7 afhalen
– Geen wachttijd
– Berichtgeving wanneer uw medicatie klaar ligt
– Gebruiksvriendelijk
– Veilig en gratis

De Servilocker is niet geschikt voor:
– Geneesmiddelen waar de assistente een toelichting bij wil geven
– Grote verpakkingen geneesmiddelen
– Koelkast-artikelen

Op onze website kunt u terecht voor meer informatie en het aanmeldformulier voor de ServiLocker. De folder is uiteraard ook bij Apotheek Volgerlanden te verkrijgen. Het aanmeldformulier kunt u invullen en ondertekend inleveren bij uw apotheek of via email versturen. De ServiLocker vindt u net binnen onze hoofdingang. Informeer bij één van onze assistenten naar de mogelijkheden.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.