Home » Nieuws » Meer aandacht voor kinderen tijdens ‘Dag van de Scheiding’

Meer aandacht voor kinderen tijdens ‘Dag van de Scheiding’

Meer aandacht voor kinderen tijdens ‘Dag van de Scheiding’
Meenhuis

Vrijdag 13 september a.s. is de jaarlijkse ‘Dag van de Scheiding’. Beers Advocatenkantoor houdt die dag een open spreekuur voor meer informatie en adviezen over scheiden met kinderen.

De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met de dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Uit landelijk onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS en Beers Advocatenkantoor is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Ook Beers Advocatenkantoor doet daarom mee aan de Dag van de Scheiding.

Kosteloos advies over scheiden
Tijdens de Dag van de Scheiding opent Beers Advocatenkantoor tussen 9.00 en 17.00 uur haar deuren. Iedereen kan vrijblijvend informatie verkrijgen over scheiden en mediation en kennismaken met Karina Beers. Besproken kan dan worden hoe je het beste met kinderen kunt omgaan tijdens het emotionele proces van een scheiding. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck uit te laten voeren. Deze geeft helder inzicht in welke stappen nodig zijn voor een goede scheiding. Er zijn geen kosten aan het gesprek en de scheidingscheck verbonden.

Advocaat én mediator
De familierechtadvocaat Karina Beers van Beers Advocatenkantoor is gespecialiseerd advocaat en ook scheidingsmediator. Zij is lid van de Nederlandse vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). De leden onderscheiden zich op verschillende gebieden van anderen. Om lid te worden moeten advocaten onder meer een aanvullende specialistische opleiding van drie jaar volgen. Daarnaast is minimaal vijf jaar ervaring en jaarlijkse bijscholing verplicht. vFAS-advocaten beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer ouderschapsplannen, pensioenverevening, alimentatie en huwelijkse voorwaarden.

Dag van de Scheiding
Op het advocatenkantoor aan de Veersedijk 59 in Hendrik Ido Ambacht geeft Karina Beers op 13 september van 9.00 tot 17.00 uur vrijblijvend en kosteloos advies over scheiden. U krijgt dan ook een informatiepakket mee, om alles nog eens rustig na te lezen. Maakt u liever een afspraak op een andere dag, dan kunt u contact opnemen: 078-6823626 of info@beersadvocatenkantoor.nl.

Meer informatie, betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op www.beersadvocatenkantoor.nl.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.