Home » Nieuws » Mens en Maatschappij » Beleef een gezellige dag uit in Alblasserdam!

Beleef een gezellige dag uit in Alblasserdam!

Beleef een gezellige dag uit in Alblasserdam!

Zaterdag 15 september a.s. organiseert Star Promotions samen met de stichting Havenfestival Alblasserdam het ‘Havenfestival’ in het centrum van Alblasserdam. Het ‘Havenfestival’ zal plaats vinden van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Iedereen is van harte welkom om op zaterdag 15 september a.s. het ‘Havenfestival’ te komen bezoeken. Uiteraard is er weer gezorgd voor een veelzijdig aanbod van uiteenlopende artikelen en activiteiten verdeeld over ongeveer 400 kramen. Denkt u hierbij onder andere aan kleding voor zowel dames als heren, beenmode, schoenen, lederwaren, zonnebrillen, sieraden en diverse verzorgingsproducten. U vindt er ook kramen met cadeau artikelen, multi media, boeken, hobby artikelen, speelgoed, woondecoratie, bed textiel, dierenbenodigdheden en oude ambachten!

Al wandelend over de markt krijgt u vast trek. Ook hiervoor kunt u terecht op het havenfestival. Zo vind u er bijvoorbeeld beenham, hotdogs, hamburgers, shoarma, Indonesische snacks, bara’s, loempia’s en saté. Maar er staan ook lekkere zoetigheden zoals suikerspinnen, poffertjes, oliebollen, suikerbrood, Drentse bollen, divers snoepgoed en heerlijk ijs!

Naast de diverse kramen is er met de draaimolen, het touwtje-trekken, de Power Jump, een grabbelton en het pony rijden ook aan vermaak voor de kinderen gedacht. Kortom een dag waar er voor jong en oud veel te beleven zal zijn.

Noteer 15 september in uw agenda en beleef een gezellige dag uit met familie en vrienden in het centrum van Alblasserdam op het ‘Havenfestival’!

Hebt u vragen en/of suggesties voor het ‘Havenfestival’ dan kunt u ons te allen tijde bellen op werkdagen onder nummer 010-5243434.
U kunt ons ook mailen op info@starpromotions.nl.

Wij wensen u alvast veel plezier toe op het ‘Havenfestival’!

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.