Home » Nieuws » Mens en Maatschappij » Bijeenkomst passend onderwijs in Zuid-Holland Zuid

Bijeenkomst passend onderwijs in Zuid-Holland Zuid

Bijeenkomst passend onderwijs in Zuid-Holland Zuid

Meepraten over jeugdhulp en passend onderwijs? Je ervaringen delen met andere ouders of jongeren? Gefrustreerd en op zoek naar meer informatie en tips? Het Ouderplatform Zuid-Holland Zuid organiseert bijeenkomsten voor ouders, jongeren en professionals in de regio Zuid-Holland Zuid.

Wanneer: woensdag 11 oktober, 19.30-22.00 uur (inloop vanaf 19.00)
Waar: Boba, Johan de Wittstraat 40b, 3311 KJ in Dordrecht.
Kosten: gratis
Aanmelden: ouderszhz@gmail.com, Meer informatie: www.ouderszhz.nl
In verband met het aantal beschikbare plaatsen is aanmelden noodzakelijk.

Gale Coehorst neemt je mee in de vaak ondoorgrondelijke en frustrerende wereld van het passend onderwijs. In een veilige omgeving kun je praten over de problemen die spelen rondom dit thema. Professionals en ervaringsdeskundigen staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. En niet te vergeten, met elkaar signaleren we knelpunten en kunnen we verbeteringen voorstellen. Want wie weten beter wat nodig is, dan wij: ouders en jongeren.

Ontwikkelingen zoals de Wet passend onderwijs per 1 augustus 2014 en de verantwoordelijkheid van gemeenten voor jeugdzorg, werk en inkomen en zorg aan langdurig zieken en ouderen sinds 1 januari 2015 heeft voor veel onrust en onduidelijkheid gezorgd. Veel mensen ervaren op dit moment hinder van deze wijzigingen. Een kleine groep valt daarbij zelfs tussen wal en schip. Het Ouderplatform Zuid-Holland Zuid is overtuigd dat passend onderwijs, zorg en ondersteuning wel degelijk geborgd kunnen worden. Voorwaarde is wel dat alle partijen zich aan de wet houden, elkaar goed weten te vinden, in gesprek gaan en afspraken maken.

We nodigen u van harte uit om dit gesprek met ons te voeren. Het is belangrijk dat alle ouders van zich laten horen. Alleen wij kunnen een sterke stem vormen voor onze kinderen! Dit kan door uw aanwezigheid, maar ook telefonisch, via de mail, via Twitter of via onze Facebook-groepen. Op onze bijeenkomst is iedereen welkom, in het bijzonder ouders en jongeren uit de gemeenten Alblasserdam, Binnenmaas, Cromstrijen, Dordrecht, Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Korendijk, Leerdam, Molenwaard, Oud-Beijerland, Papendrecht, Sliedrecht, Strijen, Zederik en Zwijndrecht.
Samen staan we sterk door het delen van kennis en ervaring!

Voor informatie kunt u terecht op www.ouderszhz.nl. Voor meer informatie en aanmelden kunt u een mail sturen naar ouderszhz@gmail.com.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.