Home » Nieuws » Mens en Maatschappij » Burgemeester Heijkoop opent praktijk Anine Wink

Burgemeester Heijkoop opent praktijk Anine Wink

Burgemeester Heijkoop opent praktijk Anine Wink

H.I.Ambacht – Zaterdag 5 november vond de officiële opening van de coachpraktijk van Anine Wink plaats. Anine is sinds kort gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht aan de Burg. de Bruïnelaan 140. Met de opening stond zij, samen veel geïnteresseerden, stil bij haar start in Zwijndrecht.

Opening door burgemeester Heijkoop
De heer Heijkoop, de burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht vertelde in zijn speech over het verband tussen lichaam en geest en de spreekwoorden die met ons lijf te maken hebben, zoals pijn in je buik hebben, er mee in je maag zitten of een hoofdpijndossier hebben. Deze verbinding maakte hij bij de opening letterlijk zichtbaar, door geen lintje door te knippen, maar door een knoop, en dus juist de verbinding te maken, in een rood touw. De knoop die burgemeester Heijkoop maakte, komt in de praktijk van Anine te hangen.

Over de praktijk van Anine Wink
Anine legt de verbinding tussen de signalen van je lichaam en wat er in je leven speelt. Deze lichaamsgebaseerde manier van coaching heeft als uitgangspunt dat je goed bent zoals je bent, maar dat je mogelijk meer energie wilt voelen, je vaker ontspannen wilt zijn of dat je gelukkiger wilt worden. Meer informatie over de praktijk van Anine vind je op www.aninewink.nl.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.