Home » Nieuws » Mens en Maatschappij » Dock-03 After School

Dock-03 After School

Dock-03 After School

Ook dit jaar is er weer Dock-03 after school. Elke woensdagmiddag is er inloop middag van 13:30 tot 17:00 uur. Tijdens de inloopmiddag worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals:

5 september:
Gooi je spieren maar alvast los, want vandaag gaan we aan de slag met breakdance! De docent het weer de gaafste nummers voor jullie uitgezocht om de spannendste moves op te leren. Iedereen kan meedoen, want we beginnen met de basis van breakdance. Er kunnen max 20 jongeren meedoen.
Je kan je op de dag zelf opgeven.

12 september:
Heerlijk relaxen met een drankje en wat lekkers? Kom naar de bioscoopmiddag! Er wordt een leuke film gedraaid en wij zorgen voor wat te snoepen! Heb je een film die je graag wilt zien? Stuur en mailtje naar rob@hi5ambacht.nl en misschien komt jouw film op het grote scherm.

19 september:
Hebben jullie in de zomervakantie een beetje geoefend met poolen? Het is namelijk tijd voor een pooltoernooi! Kom je tussen 13:30 en 14:00 uur inschrijven en doe gezellig me! Er kunnen max. 8 jongeren meedoen. Er is natuurlijk een mooie prijs voor de poolkampioen.

26 september:
Hoi je van spanning en nieuwe dingen uitproberen? Doe dan mee met de workshop Freerunning! Je leert de basis van Freerunning dus iedereen kan het proberen. Trek wel makkelijke kleding aan, zodat je goed kunt bewegen. ER kunnen maximaal 10 jongeren meedoen. Je kunt je op de dag zelf tussen 13:30 en 14:00 uur inschrijven.

Jij komt toch ook?

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.