Home » Nieuws » Mens en Maatschappij » Langste Lunchtafel in Walburg groot succes

Langste Lunchtafel in Walburg groot succes

Langste Lunchtafel in Walburg groot succes

Dinsdag 26 september organiseerde ZorgMies Nederland samen met winkeliersvereniging Walburg de Langste Lunchtafel. “Wat in korte tijd tot stand kwam, bleek een groot succes bij de gasten die wij aan de rijkelijk gevulde tafel mochten verwelkomen!”

In drie weken een lunch organiseren voor eenzame mensen. Zo kort geleden ontstond spontaan het idee bij ZorgMies om iets te doen in Zwijndrecht tijdens de Week tegen Eenzaamheid. De winkeliers van Hema, Grand Bras, Albert Heijn en Jumbo dachten mee en boden direct hun hulp aan, evenals de firma Lydison die kosteloos de tafels en stoelen leverde. Daarnaast doneerde De Ronde Tafel Zwijndrecht nog een mooi bedrag. Veel dank gaat uit naar alle deze partijen!

Zo’n 200 mensen meldden zich aan om te komen lunchen. “De reacties die we hebben gekregen, zijn hartverwarmend, vertelt Margriet Melles van ZorgMies. “We zagen veel blije gezichten, mensen die gezellig met elkaar zaten te praten tijdens de lunch en ons na afloop vertelden dat dit een dag met een gouden randje was. Daarnaast zijn wij ontzettend blij met de komst van Justine Pelmelay en Lou Prince. Zij hebben, geheel belangeloos, een aantal mooie nummers uit hun repertoire gezongen en kregen daarmee de voetjes van de vloer!”

“Wij zijn vast van plan hier een jaarlijks evenement van te maken. De winkeliers van Walburg en de gemeente Zwijndrecht hebben hun medewerking al toegezegd. Daarnaast blijven we activiteiten organiseren waar een financiële bijdrage voor wordt gevraagd. Heeft u interesse? Neem dan contact op via: info@zorgmies.nl of bel: 078-78 20 560.”

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.