Home » Nieuws » Mens en Maatschappij » Leden WBNR organiseren vrijwilligersmiddag

Leden WBNR organiseren vrijwilligersmiddag

Leden WBNR organiseren vrijwilligersmiddag

WBNR is een businessnetwerk voor vrouwen waarbinnen het leggen van verbindingen een belangrijk onderdeel vormt. En dat gaat verder dan het maken van verbindingen tussen de onderlinge leden. Om die reden werd er op op 13 juni een vrijwilligersmiddag georganiseerd bij Abel GrandCafe Restaurant in Poortugaal.

De vrijwilligersmiddag kwam tot stand in samenwerking met WBNR-lid Sabina Rollema van Sport en Welzijn Ridderkerk. Uit de praktijk weet zij dat er in Ridderkerk veel eenzame mensen of mensen met zorgen zijn die een leuke middag enorm waarderen. Omdat WBNR ook een maatschappelijk betrokken club is, kwam het idee van de ‘feeling good’ middag tot stand.

Tijdens de middag werden genodigde inwoners uit Ridderkerk hartelijk ontvangen bij Abel GrandCafe Restaurant met koffie, thee en verse appelgebak. Omdat het op deze unieke locatie Pitch en Put faciliteiten aanwezig zijn, werd de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van de golfbanen. Samen met de leden van WBNR werden de 9 holes golf met veel plezier bespeeld. Met diegenen die niet wilden of konden meedoen werd een zonnige wandeling gemaakt. Hierbij werd er heerlijk genoten van de prachtige omgeving. Na een een uur intensief golfen of wandelen was het tijd om heerlijk te relaxen in de serre met een high tea.

Met veel genoegen kijkt voorzitter Andrea Stubbs van WBNR terug op de gezellige middag. “Het is wat ons betreft prima gelukt om het maatschappelijk doel dat wij met deze middag voor ogen hadden te verwezenlijken. We hebben de genodigden afleiding en een luisterend oor kunnen bieden, de mensen waren er echt even helemaal uit. Met een grote lach op hun gezicht werden ze aan het einde van de dag weer opgehaald. Ik ben hiervoor niet alleen dank verschuldigd aan de leden, maar ook aan Remco Abel voor het beschikbaar stellen van de locatie en Van der Valk Hotel Ridderkerk voor het regelen van het vervoer.”

Ben jij directeur, eigenaar of leidinggevende van een bedrijf en wil je ook verbindingen leggen? Meld je dan aan voor de eerstvolgende bijeenkomst van WBNR (Women in Business Netwerk Rijnmond) op 14 september. Kijk voor meer informatie op: www.wbnr-netwerk.nl.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.