Home » Nieuws » Mens en Maatschappij » Lustrumweek Vrienden van Aafje brengt 10.000 euro op voor rolstoelbus

Lustrumweek Vrienden van Aafje brengt 10.000 euro op voor rolstoelbus

Lustrumweek Vrienden van Aafje brengt 10.000 euro op voor rolstoelbus

Dit jaar vieren de Vrienden van Aafje hun 10-jarig jubileum samen met de bewoners van Aafje en buurtbewoners. Tijdens de lustrumfeestweek in september bood de stichting aan de Aafje locaties, als cadeau, tien klassieke concerten aan van ‘Klassiek op Zuid’. Er is bijna 10.000 euro opgehaald, bestemd voor een tweede rolstoelbus voor de bewoners van Aafje. Een geweldige prestatie!

Het totale concertprogramma vindt u op www.klassiekopzuid.nl/concerten of www.devriendenvanaafje.nl. De concerten starten eind november.

Tijdens de lustrumweek werden verschillende festiviteiten georganiseerd, waar zowel bewoners, personeel, familieleden als buurtbewoners van konden genieten. Optredens van de ‘Diva Dichtbij’ en ‘De Goeie Ouwe Radio’ zorgden voor veel plezier en vertier op de verschillende locaties. Ook werden Lustrum Bingo’s georganiseerd en was er de fototentoonstelling ‘Ons Rotterdam’, themadiners en het Rad van Avontuur.

Over De Vrienden van Aafje
De Stichting Vrienden van Aafje is in 2002 onder de naam Vrienden van De Stromen opgericht. Sinds de naamsverandering van De Stromen in Aafje in oktober 2010, zijn wij Vrienden van Aafje. Wij doen graag iets extra’s voor de klanten van Aafje. Dit jaar hebben we bijna 1.000 gratis uitstapjes voor hen georganiseerd. Bijvoorbeeld een bezoek aan hét paardenevenement van Rotterdam, het CHIO, een theater, een museum , maar ook Spido rondvaarten, speciale lunches of een uitgebreide hightea. Daarnaast werven we fondsen voor bijzondere extra’s, zoals een nieuwe piano, een duofiets of een rolstoelbus, die onze bewoners veel plezier bezorgen en de kans geven er regelmatig op uit te gaan. Voor meer informatie, kijk op www.vriendenvanaafje.nl.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.