Home » Nieuws » Mens en Maatschappij » Nieuw in Zwijndrecht: Iglesia di Cristo

Nieuw in Zwijndrecht: Iglesia di Cristo

Nieuw in Zwijndrecht: Iglesia di Cristo

Zwijndrecht – “Wij zijn een jonge Christelijke multiculturele gemeente genaamd ‘Iglesia di Cristo’, hetgeen ‘Kerk van Christus’ betekent”, vertelt voorganger en pastor Benjamin Coutinho. “We hebben als basis de Bijbel waaruit het Woord van God wordt verkondigd in de samenkomsten (zondags-/ erediensten) en bijeenkomsten (overige diensten zoals Bijbelstudies en gebedsavonden).”

“Begin 2015 zijn wij in Papendrecht gestart met onze eerste samenkomsten en zijn groeiende. Door de groei die we hebben doorgemaakt, zijn wij verhuisd naar het pand aan de Prins Bernhardstraat 7 in Zwijndrecht. Iglesia di Cristo is zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar, op loopafstand van treinstation Zwijndrecht, nabij Gemeente Zwijndrecht. Parkeren is gratis.”

De samenkomsten en bijeenkomsten hebben een Zuid-Amerikaans/Caribisch karakter, hetgeen op verschillende manieren naar voren komt. Bezoekers en doelgroep zijn mensen die zich aangesproken voelen door het Woord dat wordt verkondigt en zich thuis voelen in een Zuid-Amerikaanse/Caribische omgeving.

“God wil mensen die lijden en worden onderdrukt graag genezen en herstellen. Dit bovennatuurlijke wonderbaarlijke werk wil Hij door zijn zonen en dochters hier op aarde heen doen. Wij organiseren elke zondag een samenkomst van 10.30 – 12.30 uur met aansluitend gelegenheid om na te praten onder het genot van een gratis kopje koffie/thee en een warme hapje/maaltijd.”

U bent van harte welkom om onze samenkomsten bij te wonen. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.