Home » Nieuws » Mens en Maatschappij » Rhiant dichterbij, via inlooppunt Banckertplein

Rhiant dichterbij, via inlooppunt Banckertplein

Rhiant dichterbij, via inlooppunt Banckertplein

H.I.Ambacht – Aan het complex Banckertplein wordt op dit moment hard gewerkt. De balkon- en galerij-vloeren krijgen een constructieve aanpassing. Rhiant informeert de bewoners regelmatig over de werkzaamheden en de planning daarvan. Om nog toegankelijker te zijn voor de bewoners van het Banckertplein, heeft Rhiant van Banckerplein 32 een inlooppunt gemaakt. Het Jongerenwerk Vivenz, de aannemer en Rhiant houden hier spreekuur.

Voor vragen of een praatje
De inloopspreekuren worden steeds drukker bezocht. Niet alleen als er een vraag is over de werkzaamheden stapt men binnen, maar ook zien we behoefte aan persoonlijk contact. Huurders zijn welkom met de meest uiteenlopende vragen, bijvoorbeeld over het betalen van de huur, inwoning, onderhuur, schoonmaken van de entree of andere zorgen die leven in een groot complex als Banckertplein. Maar mensen mogen ook langskomen voor een gezellig praatje!

Jongerenwerk
In en rondom Banckertplein wonen veel jongeren. Daarom worden er vanaf begin maart op woensdag- en donderdagavond inloopspreekuren gehouden door het jongerenwerk. Zowel ouders als jongeren kunnen terecht met vragen rondom jeugdproblematiek in de breedste zin van het woord. Ook hier geldt; een afspraak maken is niet nodig. Loop gerust binnen!

Duurzame oplossing
Banckertplein 32 zou best langer dan de werkzaamheden duren, als inlooppunt gebruikt kunnen worden. Wij denken aan een plek waar bewoners activiteiten kunnen organiseren of waar je gewoon binnen kunt stappen voor een praatje. Zou het niet leuk zijn als daar voor elkaar gekookt wordt? Of als er workshops zijn voor kinderen? Is dit alleen een droom van Rhiant of zijn er ook bewoners warm voor te krijgen? We gaan er mee aan de slag. Voor nu in ieder geval welkom op onze spreekuren!

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.