Home » Nieuws » Mens en Maatschappij » SKZ biedt v.a. 1 maart ook tussenschoolse opvang aan op basisschool De Bron

SKZ biedt v.a. 1 maart ook tussenschoolse opvang aan op basisschool De Bron

Op de tussenschoolse opvang van de SKZ is volop ruimte om gezellig met elkaar te tafelen en te kletsen en voor of na het eten is er ook tijd om buiten te spelen.
SKZ biedt v.a. 1 maart ook tussenschoolse opvang aan op basisschool De Bron
Fotografie: Conny van den Hout

ZWIJNDRECHT – Met ingang van 1 maart 2013 biedt de Stichting Kinderopvang Zwijndrecht (SKZ) ook tussenschoolse opvang (TSO) aan voor alle leerlingen van PCOAZ- basisschool De Bron. Hiermee komt de SKZ tegemoet aan het verzoek van veel ouders op die school om ook tussen de middag opvang te bieden aan hun kinderen.

Op de TSO – die op de school zelf is – krijgen de kinderen aan vrolijk gedekte tafels een volledig verzorgde maaltijd; brood met hartig en zoet beleg, melk/karnemelk of thee en fruit/groente. Onder toezicht van een pedagogisch medewerker en/of vrijwilliger zorgt de SKZ voor een prettige en huiselijke sfeer. Er is volop ruimte om gezellig met elkaar te tafelen en te kletsen en voor of na het eten is er ook tijd om buiten te spelen.

Wie op vaste dagen van de TSO gebruik wil maken kan een abonnement afsluiten. Als iemand incidenteel of op wisselende dagen een beroep wil doen op de TSO is het handiger om een strippenkaart te kopen. Zo’n strippenkaart geldt voor het hele gezin. Ouders die al een contract hebben voor de buiten- of naschoolse opvang bij de SKZ betalen een gereduceerd tarief voor de lunch op de dagen waarop hun kinderen naar de opvang gaan.

Behalve op De Bron biedt de SKZ de TSO ook al jaren succesvol aan voor kinderen van de basisscholen De Kim, De Twee Wieken Roerdomp, De Twee Wieken Duivenvoorde, De Brug, De Notenbalk en Impuls. De opvang is altijd op de locatie van de basisschool die het kind bezoekt. Wie meer wil weten over deze of andere opvang van de SKZ kan contact opnemen met een van de medewerkers van het centraal kantoor (tel. 078 – 699 17 70) of de geheel vernieuwde website van de SKZ, www.kinderopvangzwijndrecht.nl, raadplegen.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.