Home » Nieuws » Mens en Maatschappij » Uniek kinderdagverblijf in Heerjansdam

Uniek kinderdagverblijf in Heerjansdam

Uniek kinderdagverblijf in Heerjansdam

Kinderopvang Bobo opent in mei 2013 haar eerste kinderdagverblijf in Heerjansdam, in het nieuwbouwpand Rajubibos aan de Sportlaan 6. Hier kunnen ouders hun kinderen van 0 tot 4 jaar met een gerust hart achterlaten op de door hen gewenste tijden en weken. Ze hebben – binnen een vastgesteld kader om de kwaliteit van de opvang te kunnen waarborgen – vrije keus in uren en weken. En het uurtarief? Dat is voor alle keuzes hetzelfde, namelijk het lage bruto uurtarief van € 6,46 per uur. Hiermee zet Bobo een uniek concept neer dat start met een pilot in Heerjansdam.

Vrije keus in weken, uren en begintijd
Ouders stellen zelf hun opvangpakket samen. Ze kiezen het aantal weken per jaar (minimaal 40) en bepalen zelf welke weken ze hun kindje wel of niet brengen. Als ouders dus – in welke periode dan ook – op vakantie gaan, betalen ze niet voor de opvang. Dat scheelt al snel vele euro’s per jaar. Ook het aantal uren per dag (minimaal 7) en de begintijd bepalen ouders zelf. Ouders brengen hun kindje om 7, 8, 9, 10 of 11 uur. Vanaf 7 uur na de begintijd kunnen ze zelf per half uur de eindtijd kiezen.

Eén uurtarief inclusief luiers en (fles)voeding
Op het kinderdagverblijf in Heerjansdam geldt één bruto uurtarief voor alle opvangmogelijkheden: € 6,46. Hierover ontvangen ouders een kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Dit aantrekkelijke uurtarief geldt voor vaste dagen per week, maar ook voor wisselende dagen. En ook voor extra dagen in de opvangweken betalen ouders dit uurtarief. Het gunstige tarief is bovendien inclusief luiers en (fles)voeding, en vier keer per jaar kunnen ouders kosteloos een opvangdag ruilen.

Hoge kwaliteit in een veilige en vertrouwde omgeving
Kinderopvang Bobo zet zich al vele jaren in voor kinderopvang van hoge kwaliteit. Enthousiaste, betrokken en professionele medewerkers verzorgen en begeleiden de kinderen. Kinderen spelen en ontwikkelen zich in een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving. Het nieuwbouwpand Rajubibos aan de Sportlaan 6 in Heerjansdam zal ook vanuit dit perspectief worden ingericht. Zodra het weer het toelaat, gaan de kinderen lekker naar buiten; daar spelen en ontwikkelen ze zich in de natuurtuin. Naar verwachting start het kinderdagverblijf in mei 2013.

Kinderopvang belangrijk voor ontwikkeling kinderen
Kinderopvang is niet te vergelijken met oppassen op en verzorgen van kinderen. Medewerkers van Kinderopvang Bobo stimuleren de kinderen in hun ontwikkeling vanuit erkende methoden en pedagogisch goeddoordachte afspraken. Om dit te borgen heeft Bobo een coördinator Pedagogiek en Zorg in dienst. In het kinderdagverblijf leren kinderen van elkaar, vinden ze rust en regelmaat en worden ze optimaal voorbereid op de stap naar de basisschool. Kinderopvang Bobo is buitengewoon betrokken bij kinderen en ouders en weet dat behalve een optimale kwaliteit, ook flexibiliteit en betaalbaarheid in deze tijd erg belangrijk zijn. Daarom start Bobo in mei 2013 met ‘Vrije keus’ op het nieuwe kinderdagverblijf in Heerjansdam.

Voorrang
Kinderopvang Bobo biedt ouders de mogelijkheid om voorrang te krijgen bij plaatsing voor deze unieke combinatie van hoge kwaliteit, keuzemogelijkheden en het lage tarief. Dit kan door nu al in te schrijven voor de nieuwe locatie. Kinderen die eerder opvang nodig hebben dan dat het kinderdagverblijf in Heerjansdam haar deuren opent, kunnen terecht op de kinderdagverblijven in Zwijndrecht of Hendrik-Ido-Ambacht en stappen dan moeiteloos en met voorrang over.

Informatie
Op de website www.bobokdv.nl vinden ouders bijzonder veel informatie en de mogelijkheid om direct in te schrijven. Graag verwelkomt Bobo ouders ook persoonlijk op één van de locaties, zodat ze zelf de sfeer kunnen proeven. Om een afspraak te maken of indien ouders vragen hebben, kunnen ze een e-mail sturen naar klantenservice@bobokdv.nl of op werkdagen vanaf 08:00 uur bellen naar 078 – 6121330.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.