Home » Nieuws » Mens en Maatschappij » Veel steun voor Ferenc Vermaas

Veel steun voor Ferenc Vermaas

Veel steun voor Ferenc Vermaas
Fotografie: Fred Leijten

Afgelopen zaterdag stond er een ware kraker op het programma in de voetbalcompetitie. Pelikaan 1 moest het in de derby opnemen tegen VVGZ 1. Op het veld was het een echte strijd, met mooie acties. De mooiste actie vond echter buiten de lijnen plaats.

De supportersvereniging van Pelikaan heeft namelijk diverse acties op touw gezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor VVGZ D3 speler Ferenc Vermaas. Ferenc verblijft momenteel in een Duits ziekenhuis voor de behandeling van Neuroblastoom kinderkanker.

De behandelingen worden niet of nauwelijks vergoed, dus is er veel geld nodig. Na afloop van de wedstrijd Pelikaan 1 – VVGZ 1 (1-0) kreeg de familie van Ferenc, in het bijzijn van zijn team een cheque overhandigd van maar liefst €2000,-. Dit is slechts een tussenstand want diverse acties lopen nog door. De familie van Ferenc en ook de club VVGZ, zijn zeer onder de indruk van dit gebaar van “rivaal“ Pelikaan, en willen alle betrokkenen dan ook heel hartelijk bedanken.

De komende tijd zullen er nog meer actie georganiseerd worden om nog meer geld in te zamelen voor de stichting van Ferenc. Hiermee hoopt de stichting de kosten voor de behandelingen te bekostigen, en een bijdrage te leveren aan de onderzoeken voor een goede behandeling tegen Neuroblastoom kinderkanker.

VVGZ
Ferenc is naast een goede voetballer van VVGZ D3 ook een echte supporter van VVGZ. Als het even kan, is hij op of langs het veld te vinden. Binnen de vereniging zijn er regelmatig acties voor Ferenc, en ook op dit moment doet VVGZ er alles aan om Ferenc en zijn familie te supporten.

Spinning®
Op 20 april a.s. organiseert Be You work out centre in Hendrik-Ido-Ambacht een spinning® marathon. De opbrengst van deze actie komt ook ten goede aan de stichting. Ben jij sportief, en wil je een bijdrage leveren schrijf je dan nu in via info@workoutcentre.nl. Wees er snel bij want vol = vol

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.