Home » Nieuws » Mingle the Single zit niet stil deze zomer!

Mingle the Single zit niet stil deze zomer!

Mingle the Single zit niet stil deze zomer!

Mingle the Single, dat sinds 2020 vrijgezellen van 25 tot 88 jaar met laagdrempelige activiteiten bij elkaar brengt, zit ook deze zomer zeker niet stil. Hoeksche Waards duo Natascha de Ruiter en Laura van Veenendaal zijn momenteel druk met de organisatie van de leukste single activiteiten voor deze zomer.

Op de 5de officiële zomerdag van dit jaar, namelijk 25 juni, organiseerde Mingle the Single Speeddaten in Willemstad. Deze activiteit was voor singles van 35 tot en met 49 jaar die elkaar wilden ontmoeten. Dit keer was de locatie Café Restaurant El Miguel in Willemstad, een plek met een huiselijk gevoel en uitstekende gastheren en -vrouwen. Na afloop was er gelegenheid om te blijven hangen voor een hapje en een drankje op het zonnige terras. Na de zomervakantie, op 3 september, wordt het speeddaten weer in Oud-Beijerland bij Café Van Speyck georganiseerd. Dit keer voor de iets jongere doelgroep van 25 tot en met 39 jaar.

Speeddaten is een laagdrempelige, veilige manier van een eerste kennismaking met andere vrijgezellen. Tijdens een speeddate heeft men veel korte dates met de andere deelnemers om zo een eerste indruk te krijgen en iedereen die aanwezig is kort te spreken. Meestal duurt een ronde zo’n 5 minuten, dan gaat de bel en schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. De dames blijven zitten. De ervaring leert dat deze 5 minuten voorbij vliegen.

Zomerse buitenactiviteiten
Op 2 juli staat het allerleukste singles event van het jaar op de agenda! Voor het derde jaar op een rij is er een heerlijke dag buiten ‘in de polder’ op Camping Polderland in ’s Gravendeel voor alle singles vanaf 25 jaar. Je kunt er SUP-en, kanoën, volleyballen en tafeltennissen. Dit alles in het gezelschap van andere singles onder het genot van een hapje, drankje en een goed gesprek. En er is niet alleen een dagprogramma… Ook ’s avonds zijn er groepsactiviteiten, zoals barbecueën, een silent disco en een afsluiting rond een knus kampvuurtje.

Daarnaast gaat Mingle the Single op 13 augustus nogmaals het water op en heeft die dag een Fluisterboot- én Zeiltocht voor de singles in petto. Altijd al eens de Biesbosch willen verkennen per boot? Óf het Haringvliet willen bevaren met een groot zeilschip? Dan is dit je kans!

Aanmelden
Voor meer informatie over de activiteiten van Mingle the Single /of om je aan te melden ga naar www.minglethesingle.nl Mingle the Single brengt singles samen door het organiseren van leuke activiteiten en ontmoetingen voor vrijgezellen in verschillende leeftijdscategorieën. Gezelligheid en een ongedwongen sfeer staan voorop.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.