Home » Nieuws » Nieuw digitaal jasje voor Kledingbank Zwijndrechtsewaard

Nieuw digitaal jasje voor Kledingbank Zwijndrechtsewaard

Nieuw digitaal jasje voor Kledingbank Zwijndrechtsewaard
Meenhuis

Mensen die ondanks wettelijke regelingen moeite hebben om de financiële eindjes aan elkaar te knopen kunnen terecht voor gratis kleding. Dit is waar de Kledingbank Zwijndrecht voor staat. En dat is momenteel actueler dan ooit.

Kledingbank – communicatie
“Iedereen met een uitkering van de ‘sociale dienst Drechtsteden’ kan bij ons gratis kleding krijgen.” Dit is waar de Kledingbank Zwijndrechtsewaard, gevestigd aan de Sumatralaan in Zwijndrecht, al jaren voor staat. Ook nu, ondanks alle Corona-maatregelen, moet de locatie toegankelijk zijn voor iedereen die hier gebruik van wil en mag maken. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Duidelijke communicatie is hierbij van groot belang.

Beter zichtbaar
Ja, de Kledingbank maakt gebruik van sociale media en ja, de Kledingbank had een informatieve website. Maar anno 2021 is de toegankelijkheid en duidelijkheid belangrijker dan ooit. Hoe, wanneer en waar kunnen mensen terecht? Maar ook, hoe kunnen mensen hun niet meer te gebruiken kleding inleveren? Het was een vraag van de Kledingbank waar al wat langer mee gespeeld werd.

Vraag? antwoord!
Het bestuur van de Kledingbank trok de stoute schoenen aan en benaderde de Zwijndrechtse serviceclub De Ronde Tafel. Bestaat er een mogelijkheid dat jullie ons hierbij helpen en een passende geschikte oplossing bedenken? Ja, uiteraard! Dit is waar De Tafelronde voor staat, een bijdrage leveren – in de breedste vorm – aan de lokale gemeente. Een ideaal project, waar de Zwijndrechtse ondernemers maar al te graag hun tijd en energie in kwijt willen, juist in tijden waarbij passende fysieke projecten lastig te vinden zijn.

Resultaat
Welke stijl past bij de Kledingbank? Wat is belangrijk om te vertellen en wat zoeken mensen die op jullie website terecht komen? Een flink aantal weken werd gebrainstormd, gepuzzeld en met elkaar goed overlegd. Zowel de Kledingbank Zwijndrechtsewaard als de Ronde Tafel Zwijndrecht zijn blij en trots op het resultaat: www.kledingbank-zwijndrecht.nl Op de pagina is bijv. te lezen dat de Kledingbank op 11 mei 2021 weer haar deuren, onder Corona-voorwaarden’ mag openen!

Wie de schoen past… – voorzitter gezocht
De Kledingbank is op dit moment op zoek naar een nieuwe voorzitter. Wie wil dit nu niet? Terecht komen in een goed georganiseerde organisatie, met een prachtig doel, waarbij de digitale huisstijl gloednieuw is! Interesse?
info@kledingbank-zwijndrecht.nl

Over de tafelronde zwijndrecht
De Tafelronde Zwijndrecht is een serviceclub van heren tussen de 25 – 40 jaar die graag een bijdrage levert aan de lokale gemeente. Jaarlijks organiseert de Tafelronde verschillende on- en offline evenementen, waarbij plezier voor de medebewoners én geld ophalen voor verschillende goede lokale doelen, hoog in het vaandel staat. Bij de Zwijndrechtse Tafelronde bloeien vriendschappen op, wordt hart voor de maatschappij omgezet in concrete actie en is voortdurende zelfontplooiing van de leden het nobel streven. Een Tafelaar is altijd in beweging, voor de wereld, zijn mede-Tafelaars en zichzelf.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.